zahrahasani20 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1893 عنوان سوالات برنامه نویسی خودتون رو بپرسید 37 بازدید | 6 پست سلام یه ساعت اینجا هستم بیکارم هر سوال راجب برنامه نویسی دارید بپرسید همینجا پاسخ میدم بهش همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست. دیروز | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrahasani20 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1893 چطوری هست اصلا؟ چی چطوری هست؟ همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 10641 سلام خسته نباشی برای یادگیری کامل که بتونیم وارد بازار کار بشیم چند وقت زمان لازمه؟اصلا از کجا باید شروع کنیم آموزش حضوری یا مجازی؟
zahrahasani20 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1893 از کجا یادگرفتی از دوره های آموزشی و تکرار و تمرین و پرسیدن سوال در انجمن ها و خیلی جاهای دیگه ... همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.
zahrahasani20 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 1893 سلام خسته نباشی برای یادگیری کامل که بتونیم وارد بازار کار بشیم چند وقت زمان لازمه؟اصلا از کجا باید ... سلام ممنون.اگه صفره صفر باشید بین 4 تا 6 ماه آموزش مداوم نیازه البته این بازم بستگی به خودتان داره اگه تلاش بیشتری بکنید سریعتر میتونید.دوره های غیرحضوری بهتره همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.