2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی بی چک امکان خطا هم داره همیشه دوتا بگیراگه بیشتر از ده روز تاخیر داری و بی بی منفی برو ازمایش یا ...

یدونه زدم منفی منفی بود البته روز سوم تاخیرم زدم 

برم اول آزمایش یا دکتر برم؟

تابحال سابقه تاخیر نداشتم

بیبی چک همیشه درست نشون میده برای من همیشه اینطور بود بهش اعتماد کن

اوکی

ولی تا بحال سابقه عقب افتادن نداشتم

میخوام بدونم که اگر باردار نیستم برم دکتر یا لازمه قبلش آزمایش بدم حتما

یدونه زدم منفی منفی بود البته روز سوم تاخیرم زدم برم اول آزمایش یا دکتر برم؟تابحال سابقه تاخیر نداشت ...

برا من بچه اول یک روز تاخیر تست و ازمایش

برا بچه دوم سه رو تاخیر تست و ازمایش

شمام اگه سابقه تاخیر نداشتی و اولین اقدامتون نیست برو ازمایش اما اگه اولین اقدام هست ممکنه این تاخیر نشونه امادگی برای بارداری  تو این ماه باشه اگه ماه های قبل اقدام داشتی و این اولین باریه که تاخیر داره احتمالا زیاد بارداری

برا من بچه اول یک روز تاخیر تست و ازمایشبرا بچه دوم سه رو تاخیر تست و ازمایششمام اگه سابقه تاخیر ندا ...

حدود۵ ماهه اقدام دارم

اوایل عید هم یه سقط داشتم بارداریم پوچ بود 

فردا برم آزمایش یا بازم صبر کنم؟

فردا ۹ روز میشه تاخیرم

اوکیولی تا بحال سابقه عقب افتادن نداشتممیخوام بدونم که اگر باردار نیستم برم دکتر یا لازمه قبلش آزمای ...

اگه بیمه داری برو دکتر تا ازمایش رو بنویسه که بیمه تکمیلی هزینه اش بهتون بده اگه بیمه نداری که نیاز به نسخه دکتر نیست و ازاد هم انجام میدن جوابشم معمولا دوساعت بعد اماده ست اگه سرشون شلوغ نباشه و نیازم نیست ناشتا برین عصر ظهر شب هروقت ازمایش بدی نشون میده