2777
2789
عنوان

ازدواج یا نه تجربه هاتون نجاتم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 37 پست
خوبه که ‌.. اختلاف سیاسی همه جا هست... من بودم از دست نمی‌دادم..

اختلاف سیاسی یعنی همش بحث و اعصاب خوردی

چون هر دو نمیخوان کم بیارن

تا حالا ندیدم دو نفر که با هم اختلاف سیاسی دارن کل کل نکنن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به خودت که چقدر اهمیت میدی به این موضوع ‌ . مورد داریم طرف نماز اول وقتش رو کنار خیابونم ...

من خودم پدر و مادرم اختلاف داشتن  و اینو به وضوح خودم دیدم ک تفریحات شون باهم متفاوته ......ولی خب این بنده خدا میگه ک به هم احترام میزاریم و کنار میایم

نه عزیزم اصلااا هم زود نیست هرگززز زود نیست مگر اینکه خام و بچه باشیگه روحیاتت

میدونید چیه....میترسم ک زود ازدواج کنم و بعدا غبطه بخورم ک میتونستم با صبر انتخاب بهتری داشته باشم  ...خود همین بنده خدا میگه تو طوری هستی و شرایطی داری ک تا 35 سالگی هم خواستگار ها برات صف میکشن

به نظر من ۱۸سال زوده.

ولی اگر همچین شخصیه باید بسنجیش مثلا ۲سال میتونه صبر کنن؟

منظورم صبر. از دور نیست منظورم اینه بک رابطه که نتیجش شناخت باشه.

ایا کنارش راحتی

ایا زبان عشقتون یکیه

تست های روانشناسی استفاده کنید.

و تا میتونید شخصیتشو بشناسید ک هایا قراره شما رو محدود کنه یا نه بهتون فضا رشد میده.

رابطه درست توی هر سنی معجزست به شرطی که بر پایه درک مقابل و تفکر باشه.

خوشبحالت

نهههه اتفاقا خوش ب حال نیستتتت...

فقط از دید بیرون جذابه!

من خیلی شرایط سختی دارم...مجبورم تو این سن کم بین این همه خواستگار جور واجور بهترینو انتخاب کنم...

حالا این ب کنار..اینکه انتخاب کنم و بعدا ببینم اووووههه چ اشتباهیی کردممم!

اختلاف سیاسی یعنی همش بحث و اعصاب خوردیچون هر دو نمیخوان کم بیارنتا حالا ندیدم دو نفر که با هم اختلا ...

شما جای من بودی تن به این بحث میدادین یا ازدواج با ی نفر لول پایین تر ولی زندگی باآرامش؟

نهههه اتفاقا خوش ب حال نیستتتت...فقط از دید بیرون جذابه!من خیلی شرایط سختی دارم...مجبورم تو این سن ک ...

نه عزیزم اتفاقا وقتی درداوره واسه ادم که ببینه همسناش موقعیت خوبی دارن و خودت هیچی نداری حتی یه پیشنهاد خوبم نداری که دلت خوش باشه

کاش منم یه مورد خوبی داشتم که دلم خوش بود بهش

به نظر من ۱۸سال زوده.ولی اگر همچین شخصیه باید بسنجیش مثلا ۲سال میتونه صبر کنن؟منظورم صبر. از دور نیس ...

ممنونم از نظرتون  

مشکلی ک هست اینه ک اگه قرار باشه نه بگم..زودتر بگم ک معطل من نشه...چون قصد اپلای داره و اگه قرار باشه بمونم نمیخوام ک اپلای کنه

از طرفیم اگه این رابطه و صحبت مون ادامه دار بشه صرفا وابستگی ایجاد میکنه و عاطفه میاد وسز و درواقع شناختی در کار نیست

نه عزیزم اتفاقا وقتی درداوره واسه ادم که ببینه همسناش موقعیت خوبی دارن و خودت هیچی نداری حتی یه پیشن ...

نهههه اینطوری فک نکن

الان ک فک میکنم میگم ...

کاش ی نفر باشه و بیاد و اون بهترین باشههه

وگرنه ک خواستگار زیاد و ازدواج نا موفق ب چ کار میاد  

[QUOTE=401042288]اختلافاتتون تو مسائل کلیه یا چزیی  اختلاف تو مسایل مهم‌زندگی بعدا دردسر میشه  یا باید دا ...[/QUمن خودم به اصول پایبندم..مثل نماز و روزه و حجاب....ی جورایی نیمه مذهبیم ولی خب ایشون این مسایل رو قبول نداره ...بهم احترام میزاره ولی خودش انجام نمیده

نهههه اینطوری فک نکنالان ک فک میکنم میگم ...کاش ی نفر باشه و بیاد و اون بهترین باشهههوگرنه ک خواستگا ...

حداقل تو دلت خوشه اخرش یکی میاد 

اونی که مث منه اعتماد به نفسش میمیره نمیدونه قراره تا کی همینطوری بشینه تا یه روز خوش ببینه تو زندگیش