2777
2789
عنوان

ازدواج یا نه تجربه هاتون نجاتم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 37 پست
ممنونم از نظرتون مشکلی ک هست اینه ک اگه قرار باشه نه بگم..زودتر بگم ک معطل من نشه...چون قصد اپلای د ...

من نمیتونم بگم اره یا نه.

ولی شناخت شخصیت مهمتر از هر احساساتیه در ابتدا وبعد باید احساس باهاش تلفیق بشه.

من در همین حد میتونستم راهنمایی کنم و حیف که نمیتونم واقعا کمکتون کنم.

و در اخر تصمیم با خودتونه ببینید حس و فکر تون چی میگه.

[QUOTE=401042288]اختلافاتتون تو مسائل کلیه یا چزیی اختلاف تو مسایل مهم‌زندگی بعدا دردسر میشه یا با ...

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری

ولی از خودت بپرس تو جمع بدون حجاب بردت مشکل نداری با ادم های بدون حجاب معاشرت داشت 

روزه بودی روزه نگرفت و...

جوابی که به خودت میدی راهنماییت میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل تو دلت خوشه اخرش یکی میاد اونی که مث منه اعتماد به نفسش میمیره نمیدونه قراره تا کی همینطوری بش ...

نگران نباش عزیزم.. هر کسی زمان خودش رو داره و مطمئن باش روز خوشی که دنبالش هستی بالاخره میاد...فقط اعتماد ب نفست رو حفظ کن  

در کل عاقبت بخیری و خوش بختی اخرش مهمه ن تعداد و زود اومدن خواستگار  

میدونید چیه....میترسم ک زود ازدواج کنم و بعدا غبطه بخورم ک میتونستم با صبر انتخاب بهتری داشته باشم ...

این بنده خدا که بازار گرمی میکنه . درست انتخاب کنی بعدا هرگززز از زود ازدواج کردنت پشیمون نمیشی اونایی که پشیمونن یه جا دیگه میلنگن

دقیقا بابت همین نگرانم...ولی انقدر خواستگار دارم ک ذهنم رو نا اروم کرده

نترس من متاهل با ۳۸ سال سن هم بعضی وقتا فکر میکنن مجرد ام و پیشنهاد خواستگاری دارم !

خواستگار خوب همیشه هست به شرطی که تو بهترین خودت باشی