2777
2789

بابام برام گل داوودی خریده🥲

چطور باید ازش نگه داری کنم؟

خونمون این فصل اصلا افتاب گیر نیست

خشک نشه ی وقت🥲 میتونم داخل خونه نگهش دارم یا باید بزارم حیاط؟

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

خیلی گل مقاومیههه عاشقشم مل مل من حس میکنم توجه ببینن هیچیشون نمیشه🥲😂من همیشه گلا روخارج فصلشون میکارم وباهرروندی بهشون آب بدم ومواظبشون باشم بچه هام آخ نمیگن🤭🌚چه رنگیههه گلت؟من زرد ویه رنگ شرابی طوری ازش رودارم

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گل مقاومیههه عاشقشم مل مل من حس میکنم توجه ببینن هیچیشون نمیشه🥲😂من همیشه گلا روخارج فصلشون می ...

عکسشو گذاشتم🥲

من ولی اصلااااا دستم ب گل نمیره😂🦦  

خشک نمیشنا ولی سالی دوتا برگ هم بیشتر نمیدن😂

اینقدددر هم قربون صدقشون میرم

فکرکنم لوس شدن😂☹

عکسشو گذاشتم🥲من ولی اصلااااا دستم ب گل نمیره😂🦦 خشک نمیشنا ولی سالی دوتا برگ هم بیشتر نمیدن😂اینق ...

من براشون آهنگ میذارم بعدتابرگ خشک درمیارن زودی موخوره گیری میکنم🌚دیدی گیاها به سمت نور خم میشن یه گل دارم خودشو پرت میکنه سمتی که من میشینم بابام میگه انقد دوستت دارن میخوان خودشون روبندازن بغلت🥲🤭یه پتوس دارم هی بهش میگم برگ بوستم ارباب تامیگم بچم ذوق میکنه برگ جدید میاره🥲😂

این هنوز زیاد بزرگ نیستنمیدونم گلهاش بزرگتر هم میشه یا همینقدری میمونه

احتمالابزرگترم میشه اولاش یکم ریزمیزه اننن🥲مل مل رازقی بگیر یه عطری داره دیوونت میکنهههه🫠🤍

من براشون آهنگ میذارم بعدتابرگ خشک درمیارن زودی موخوره گیری میکنم🌚دیدی گیاها به سمت نور خم میشن یه ...

مال من فقط سین میکنن جواب نمیدن😂😂

بخدا بغلشونم میکنم فشارشونم میدم از شدت دوست داشتن

هیچیی☹😂

این غرورشونو از باباشون (محمد😂😑😑) ب ارث بردن

احتمالابزرگترم میشه اولاش یکم ریزمیزه اننن🥲مل مل رازقی بگیر یه عطری داره دیوونت میکنهههه🫠🤍

همون گل یاس؟

همسایه مادربزرگم داشت

درخت شده بود البته 

خیییلی بزرگ بود کل کوچه بوش میومد

فکرنکنم داخل گلدون سبز شه🥲