2777
2789

باز این چیه گذاشته مگه ما بچه دبیرستانیم خدا لعنت این دانشگاه ازاددددددووووو خدا نگذرههه از باعث بانیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باید خوشحال باشی که برخلاف نظراتی که میگن دانشگاه آزاد به درس أهمیت نمی‌ده اینقدر داره اهمیت میده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من شهریمو ندادم برای کارت ورود به جلسه میان ترم 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
همه دانشگاهها استادا امتحان میان ترم می گیرن.چرا برایت عجیب اومده؟

ازاد کلا تا ۶ نمره اجباری کرده که استاد امتحان بگیره این اجباری بودنش عجیبه تو هیچ دانشگاهی نیس

اینا میخوان شهریه بگیرن زودتر بیشورااا

اره سیاستشونه خداتومن گذاشتن رو شهریه میان ترمم گذاشتن زود تصویه کنیم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
ازاد میگم اجباری کرده این ترم ترمای قبل دلبخواه استاد بود

اینطوری نیست عزیز اشتباه فکر میکنی

درس سه واحدی رو همیشه میگرفتن استادا 

حالا اگه استادی نگرفته خیلی بندرته

بعدم کاملا به نفع دانشجوعه 

اینطوری نیست عزیز اشتباه فکر میکنیدرس سه واحدی رو همیشه میگرفتن استادا حالا اگه استادی نگرفته خیلی ب ...

ازاد میخواد شهریه رو بگیره زودتر آیا دانشکاه شما اجبار کرده بود استادا همه میان ترم بگیرن؟ دست خود استاد بود مثلا استادای یک واحدی یا معارف همه میان ترم داشتن ؟ نداشتن دیگه هرکی میخواست میگرفت از طرف آموزش اجباری نبود براشون