2777
2789
عنوان

ترو بخدا هرکی شید لب کرده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 57 پست
منم قصدم همین بود بخدا ولی الان خیلی تو چشه

درست میشه اسمش روشه شیده ، من ندیدم کسی با یکبار لبش اونطور رنگ بگیره حالا دو هفته دیگه می گی کاش تو ترمیم پررنگتر بشه

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه اسمش روشه شیده ، من ندیدم کسی با یکبار لبش اونطور رنگ بگیره حالا دو هفته دیگه می گی کاش تو ...

ببین من الانم با رنگش مشکلی ندارم ولی اصلا شرایطش رو ندارم با همچین رژ پر رنگی برم بیرون 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
ببین من الانم با رنگش مشکلی ندارم ولی اصلا شرایطش رو ندارم با همچین رژ پر رنگی برم بیرون

خب تا سه چهار روز همینه وتازه ورم هم که داره ماسک باید بزنی کار دیگه نمیشه کرد 

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 
خب تا سه چهار روز همینه وتازه ورم هم که داره ماسک باید بزنی کار دیگه نمیشه کرد

تا سه چهار روز مشکلی نداره فقط امیدوارم بعدش درست بشه 

ببین خدایی رنگش خوبه ولی خیلی پر زیاد رنگه که اصلا نمیشه باهاش رفت بیرون واینکه من گفتن تینت میخوام ...

یه هفته بعد رنگش نصف الانم نمیمونه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

تا سه چهار روز مشکلی نداره فقط امیدوارم بعدش درست بشه

نگران نباش چون از روز سوم پوسته ریزی شروع میشه رنگش ملایم تر میشه  فقط دست به پوسته ها نزن که حسابی وسوسه کنندس

یه هفته بعد رنگش نصف الانم نمیمونه

خدا کنه واقعا 

ممنون خیلی ارومتر شدم اینجا گفتن کم رنگتر میشه 

کل بدنم از ترس واسترس داشت میلرزید

من همونم نموند

برای من هم نموند .  تازه من دنبال رنگ کالباسی پر رنگ بودم سه بار هم ترمیم رفتم فقط در حدی که لبم خوشرنگ باشه هست  

برای من هم نموند . تازه من دنبال رنگ کالباسی پر رنگ بودم سه بار هم ترمیم رفتم فقط در حدی که لبم خوش ...

میشه عکسش بفرستم شماهم ببینید نظر بدید