2777
2789
عنوان

حاضرید تو خونه پنجاهُ پنج متری زندگی کنید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 30 پست

محله پایین دوست ندارم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خونه ۴۰متری داشتیم بچه بودم چهار نفری تو این متراژ زندگی میکرردیم

حالا که کل میندازی...

خارج از شوخی البته

من تو خونه ۵۸ متری که فقط یه حال و آشپزخونه و پارکینگ بود،شش نفری زندگی کردیم اما نمردیم

بعد ها طبقه بالاشم ساختیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

هر جا دلت خوشه و آرامش داری بهترینه.تو خونه مستاجری 200متری آرامش نداشته باشی به چه دردت میخوره عزیز .اول راهی همینکه مستاجر نیستی هر سال دلهره داشته باشی وسایلات با جا به جایی داغون نشه خودش کلی ارامشه

حالا که کل میندازی...خارج از شوخی البتهمن تو خونه ۵۸ متری که فقط یه حال و آشپزخونه و پارکینگ بود،شش ...

دقیقا آدم که همیشه تو همون حالت نمیمونه با تلاش و سختی پیشرفت میکنه 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

دقیقا آدم که همیشه تو همون حالت نمیمونه با تلاش و سختی پیشرفت میکنه

خیلی ها بودن که محله خوب و متراژ بالا براشون مهم بوده و رفتن اونجا ها خونه اجاره کردن

درنهایت مجبور شدن بیان تو همین خونه های ۵۰ متری پایین مستاجر بشن

تو کشور ما که لحظه ای قیمت‌ها بالا میرن نباید رویایی فکر کرد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

واقعا جواب دادن بهش سخته

هرکسی بنا بر شرایطش ,تواناییش فرق می‌کنه

یه نفر تو همین سایت سالهاس منتظره شوهرش یه واحد حتی ۲۰متری براش بگیره 

یه نفر مثل من که تا چند وقت پیش تو خونه ۲۵۰ متری بودم الان که اومدم تو ۱۸۰ متری بقران افسردگی گرفتم( نیاین بگین اومدی پز بدی بقران دهن خودمو جر میدم)

خدا شاهده الان تو عذابم که این همه وسایل و کجا جا بدم😭

نصف وسایلم تو پارکینگه و داغون شده

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
عشق کورت کرده گلمسر ۳ ماه ریر یه سقف واست تکراری میشه اونوقته که غر و نق زدنا و کمبودا شروع میشه

محله ما خیلی معمولیه تقریبا مرکز تهرانه . اول ازدواج خونه ۴۵ متری اجاره کردیم بعد چند ماه همونجا رو خریدیم و کم کم تبدیل به احسن شد 

خیلی ها بودن که محله خوب و متراژ بالا براشون مهم بوده و رفتن اونجا ها خونه اجاره کردندرنهایت مجبور ش ...

والا چی بگم اکثر ما ها با سختی بزرگ شدیم و سختی زیادی کشیدیم هنوزم اوضاع برامون ایده ال نیست ولی اول زندگی نباید زیاد ولخرجی کرد و باید به فکر پس انداز بود و با هم زندگیشون رو جمع و جور کنن

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

خیر ، چون مردا لیاقت ندارن پس فردا یادشون میره که فداکاری کردی اومدی باهاش محله پایین شهر خونه ۵۰ متری زندگی کردی دور برشون میداره میگه حتما لیاقتت اونجا بوده که من بردمت !! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

تازه عروسی کردیم الان تو محله پایین میشینیم البته دوتامون تو همون محله می‌نشستیم ولی خونمون ۲۵۰ متره و خیلی لوکس اما خب جاش خوب نیس

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️