2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه یک تا سه چهار سال دارین چ غذاهایی بهشون میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 60 پست
پیاز ریز خرد میکنم یکم تفت میدم زردچوبه میزنم و مرغ را میندازم توش و آب میریزم با نمک و فلفل سیاه و ...

ممنون جالب بود امتحان میکنم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
من زیر یکسال یا همون یک اکثرا سوپ و گوشت تو شیشه و آبگوشت و فرنی میدادم البته الان بزرگن دیگهگاهی تخ ...

چ کارایی میکردین افرین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کره مربا میدم نون پنیر گردو رنده شده هم دادم میخوره بقیه رو ندادم تخم مرغ دوس نداره

یک ساله دیگه همه چی باید بدی بهش عسل اینام بده تخم مرغ مدلای متنوع درست کن شاید ساده دوس نداره 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اگه بخوره ک خوبه لب ب تخم مرغ نمیزنه

ببین دختر من هم فوق العاده بد غذاست اینایی رو که میگم اوایل لب نمیزد که هیچ با فقط بوی خیلی هاشون بالا میاورد اما اینقدر هی درست کردم اینقدر هیچی ندادم بخوره تا مجبور بشه حتی یکم هم که شده از همین ها لخوره که الان عادت کرده و خیلی بهتر شده الحمدلله الان که نزدیک ۳ ساله شده و تنبیه و بازی میفهمه بیشتر تو بازی بهش غذا میدم و یا اگر نخوره تنبیه میشه مثلا پارک نمیبرم یا نمیذارم تو کارهای خونه کمک کنه😅

اونم از روی مجبوری میخوره حتی اگه شده دو سه قاشق

و حتما مهم نیست روزی سه وعده کامل بخوره من یاد گرفتم بهش روزی ۶ تا ۸ وعده غذا بدم هر بار دو سه قاشق 

جوپرک ودانه چیا وخرمابریز تویه شیشه درب دار شیروموز میکس کن بریز روش بزارتویخچال یه شب بمونه صبونه ب ...

نون اتفاقا دوس داره ولی خالی ..ممنونم از راهنماییتون

یک ساله دیگه همه چی باید بدی بهش عسل اینام بده تخم مرغ مدلای متنوع درست کن شاید ساده دوس نداره

گاهی ک هممون بخوریم میخوره ولی تنها باشه لب نمیزنه فقط تو کوکو یا پنکیک میخوره یکم

چ کارایی میکردین افرین

خیلیییی 

تو فرنی مدام بادوم پودر شده میریختم

یه مدت کلا ته دیگ می‌خورد مخصوص براش نصف پیمانه برنج پخته میکردم همونو ته دیگ میکردم میدادم بخوره 

اکثرا جدا می‌ پختم ولی از غذای خودمونم میدادم که مزه اش بیاد زیر دندونش

بچه های من بشدت کم غذا و بدغذا بودن مجبور بودم ولی خوب میگم از غذای خودمونم میدادم که مزه ها رو بچشن و کم کم عادت کنن

ببین دختر من هم فوق العاده بد غذاست اینایی رو که میگم اوایل لب نمیزد که هیچ با فقط بوی خیلی هاشون با ...

اره خوب منم دختر بزرگم الان خیلی بهتر از قبله قبلا دیوونم کرده بود هیچی نمیخورد ولی تنوع هم بلد نیستم زیاد

نون اتفاقا دوس داره ولی خالی ..ممنونم از راهنماییتون

خب حساس نشو غذاش بریز تو ظرفش بزارجلوش نون هم کوچیک کن بزارقاطی کنه بخوره مهم اینه خودش بخوره قاشقم بده دستش بشین کنارش همینطوربینش براش لقمه کن با بازی وترفندبزاردهنش حساس توتمیزیش نباش اصلا موقع غذاخوردن

گاهی ک هممون بخوریم میخوره ولی تنها باشه لب نمیزنه فقط تو کوکو یا پنکیک میخوره یکم

بشین کنارش یه کارکن فکرکنه میخوری تو هم