2777
2789
عنوان

پختن کبک تو توستر

134 بازدید | 15 پست

بچها من همش رو گاز کیک میپزم خیلیم خوب درمیاد ولی خب توستر دارم دوسدارم اونجا امتحان کنم قبلا خاستم درست کنم ی طرفش نمیپخت  و اکثرا میسوخت فکنم باید ۱۸۰ درجه بچرخونیم بعد نیم ساعت شما تجربه دارین چیکارکنم کیکم تو توستر خوب دربیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمای دستور کیکت و ده پونزده درجه کمتر بزار 

سینی مشکی توستر و بزار پایینترین طبقه و توری و بزار طبقه وسط و کیک و روش بزار 

قبلش تستر و ده پونزده دیقه با هر دو المنت پایین و بالا روشن کن داخلش گرم شه بعد بالا رو خاموش کن فقط المنت پایین روشن بمونع برا پخت 

بیست دیقه نیم ساعت بعد شروع پخت هم قالب و بگردون همونطور ک گفتی. و ادامه پخت انجام شه 

دمای واقعی توسترها با هم فرق داره عزیزماما محض احتیاط،بزار ۱۶۰ یا ۱۵۰نیم ساعت اول ،اصلا در توستر رو ...

اینکه المنت داره و ی طرفش نمیپزه و خمیری میشه شنیدم باید بعد نیم ساعت ۱۸۰ درجه بچرخونیم ک اونورشم درست بشه درسته؟

من تو توستر میزارم دمای 160 درجه حدود 35 دقیقه المنت پایین یه ربع هم المنت بالا و پایین گاهی هم از ا ...

واسه اینکه گنبدی نشه قبلش ک ریختی مواد کیکتو تو قالب چند بار بکوب زمین  دیگ گنبدی نمیشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز