شاید راحت نیست باهاتون نسبتتون هم همچین نزدیک نیست اخه
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
منظورت از محل نذاشتن چیه؟شاید راحت نیست باهاتون نسبتتون هم همچین نزدیک نیست اخه
تاپیک اصن خوندی ؟
داداشش میخواد بره دختره
بعدم ادم باید حداقل رفتار اجتماعی بلد باشه
دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
تاپیک اصن خوندی ؟داداشش میخواد بره دختره بعدم ادم باید حداقل رفتار اجتماعی بلد باشه
خب سوال پرسیدم محل نذاشتن در چه حد بوده؟!
شاید از نظر اون کافی بوده و از نظر اسی نه
محل نذاشتن یه جمله کلیه
نه فقط شما خوندی گل
خب سوال پرسیدم محل نذاشتن در چه حد بوده؟!شاید از نظر اون کافی بوده و از نظر اسی نهمحل نذاشتن یه جمله ...
شما اول سوال پرسیدی بعدش خودتونم جوابش دادید که نزدیک نیست بهتون
چی بگه دیگه
شما اول سوال پرسیدی بعدش خودتونم جوابش دادید که نزدیک نیست بهتون چی بگه دیگه
😂چی میگی تو
سوالم جدا بوده
جواب سوال خودمو ندادم که
میگم شاید اونطور گرم و صمیمی نبوده که اون رفتاری که اسی اینا انتظار دارن ازش رو انجام بده شاید از نظرش خوب بود ولی از نظر اونا نه
چه ربطی به سوالم داشت که میخواستم بدونم بی محلیش چطوری بوده؟
کلا کامل نخونده دنبال نقدیا
😂چی میگی توسوالم جدا بودهجواب سوال خودمو ندادم کهمیگم شاید اونطور گرم و صمیمی نبوده که اون رفتاری ک ...
والا شما کامل نخوندید تا رسیدید یه کامنت گذاشتید
حرف خودم به خودم پس ندید لطفا
انگار دنبال دعوا هستید من با احترام بهتون گفتم کامل بخونید ، نوشته دختره داره آشنا میشه با طرف .
آدم منطقی نیستید من صحبتی ندارم باهاتون