2777
2789

🤣🤣

ببخشید توروخدا کلی فکر کردم و روم نشد از کسی بپرسم لطفا گذارش نزنید چون در هر صورت سایت بحث اصلیش رو همین مباحث بوده🤣🤣

بچه ها من تازه ازدواج کردم 

و برای رابطه خیلی اذیت میشم جوری که حس میکنم تا حالا اصلا دخول کامل نبوده همون ورودی واژن انگار اصاا یه گوشتیه بهش فشار میاد مثل زخم میسوزه انگار سخته دخول ببشتر شه جوری میشه که دیگه نمیتونم بزارم جلوتر بره و اذیتم میکنه 

عادیه ؟

اینم بگم تقریبا ادم ترسو و مظطربیم ممکنه منقبض بشه بدنم؟

یا بخاطر اینه که اوایلشه؟

فقط یکم حس کردم دخول بیشتر شده اما همونم انگار هی به ورودی دهانه همون اولش فشار میاورو مثل چیزی هست انگار بخواد زخم شه از هم تیک تیک باز بشه 

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل لوبریکانت بخر استفاده کن برا رابطهتاپیکت یقین میترکه

عیب نداره هم یکم بمونه نظراتو بخونم بدونم چیکار کنم طبیعیه یا نه کافیه برام

مرسی گلم

ژل و امتحان کن، استرس هم باعث منقبض شدن عضلات میشه و کلا خب تا اتجام بشه این گوشت به قول خودت جلوشه ...

اره ژل و امتحان میکنم ببینم چطوره 

خیلی استرسیم شدید

امیدوارم بهتر شه مرسی عزیزم