الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چکار لباس پوشیدنش داری؟!اگه هم تغییری کرده و خوب تر پوشیده شوهرش براش گرفته وظیفه اش بوده مگه توعه خواهر شوهر پولشو دادی که میگی یادتون نره خودتو فرشته نجات زنداداشا میبینی نه؟!
پس یدونه از همین فرشته های نجات نصیب خودت
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
عزیزم این مشکل همسسعی کن بهش فکر نکنی خانواده شوهر همش احساس میکنن عروسشون قبل عروسیش هیچی ندیده ندا ...
تصورشون اینه عروس قبل ازدواج یه عمر لخت و گرسنه و بی خانمان بوده بعدش به خونه و لباس و غذا رسیده و حالا باید هرروز جلوی خانواده شوهر زانو بزنه بگه ممنونم ارباب 😂😂
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
😂😂😂😂 حالا اینارو از لج نی نی سایتیا گفتم ولی وقتی پدر من تمام اون زندگی رو براش چیده حق یه احترا ...
چرا
اگه پدرت چیده حق داره
بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون
جمع خانوادگی اگه خوب باشه بزرگتر خانواده اگه مدیر خوبی باشه دختر خانواده بخودش اجازه دخالت در کار دیگران نده وپدر مادرش رو پر نکنه مطمئنا جمع آرامی خواهیم داشت البته عروسا هم بعضیها شود خیلی فتنه هستن در کل هم به عنوان خواهر شوهر وهم زنداداش بنظرم نباید انتظار ی داشته باشیم که اکه برآورده نشد دلخور بشیم حتی در مورد رفت وامد حتی در مورد خرید در مورد اینکه چی بودی چی شدی طبیعیه که دختر وقتی ازدواج میکنه دلش میخواد پیشرفت کنه پس لباسش وسر وشکلش خونه زندگیش رو عوض میکنه
به این نتیجه رسیدم که داداشا رو بعد از ازدواجشون باید دایورت کرد، چون خیلی زود خودشون میفهمن خانواده زنشون براشون ن ر ی د ن و برمیگردن سمت خانواده خودشون، ببخشید بی ادبی بود ولی واقعیته