2777
2789
عنوان

از زنداداشم خیلی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 153 پست
به این نتیجه رسیدم که داداشا رو بعد از ازدواجشون باید دایورت کرد، چون خیلی زود خودشون میفهمن خانواده ...

ایشالا که داداش ما بفهمه 

فعلن که درگیر سیاست عمیقی شده و خودشم خیلی سادس

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن تو جمع میشینه به حدی جمع سنگین میشه که نگمما عروسا و دامادی دیگه هم داریم خدایی خیلی ماهن

ای کاش این عروس ما سنگین بشینه مهمون شام میاد خونه شامش رو برمیداره میبره تو اتاق میخوره بعد میاد 

عروس ما سن خر پیره بعد روزی که بابام فوت شده بود اومده بود تو اون هاگیر واگیر خاکسپاری سراغ وصیت باب ...

میزدی تو دهنش گشنه

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

اره همینه😂😂همونایی که با صابون صورت میشستن حالا روتین پوستی ۳۰ تمنی رو مبل چسکی ۵ تمنی باباشون نشس ...

خودتم ازدواج کنی از پنت هاوس هم ببرنت خواهر شوهرت خوشش نیاد ازت میگه مگه کی بود از اتاق زیر شیروونی آوردیمش😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

جمع خانوادگی اگه خوب باشه بزرگتر خانواده اگه مدیر خوبی باشه دختر خانواده بخودش اجازه دخالت در کار دی ...

ما اونقد خوب بودیم براش که همه ارزو داشتن عروس ما باشن 

ولی خب !! خودش نخواست ازین به بعد روی دیگرو میبینه

خودتم ازدواج کنی از پنت هاوس هم ببرنت خواهر شوهرت خوشش نیاد ازت میگه مگه کی بود از اتاق زیر شیروونی ...

من هرگز هرگز با خواهر شوهرام  رفتار بدی نمیکنم مطمعمن باش 

میزدی تو دهنش گشنه

جلوی من نگفت 

چند تا کار دیگه کرده الان همشو عقده کردم که یهو سرش خالی کنم 

خوبه میدونه من ادم بی اعصابی هستم 

یه دفعه بهش گفتم نداشته های خونه باباتو از شوهرت و بابای من نخواه 

بخدااا کهههه اصلا خانواده ی شوهر دشمن ما عروسان

بخدا که عروسا خودشون دنبال حرفن 

جلوی من نگفت چند تا کار دیگه کرده الان همشو عقده کردم که یهو سرش خالی کنم خوبه میدونه من ادم بی اعصا ...

اخه ما اگه بزنه تو سرمون هم نباید چیزی بگیم دوس نداریم غرشو سر داداشمون بزنه

ما اونقد خوب بودیم براش که همه ارزو داشتن عروس ما باشن ولی خب !! خودش نخواست ازین به بعد روی دیگرو م ...

حتما براش خوب نبودین‌که رو برگردونده عزیزم متاسفانه مشکل از جایی شروع میشه که فک میکنیم ما خوبیم بقیه بد ویه نسخه رو نمیشه برا دوتا عروس یا دوتا داماد چید با توجه به خصوصیات اخلاقی هر کس باید رفتار کرد باهاش یکی حساستره یکی زود بهش بر میخوره و... 

حتما براش خوب نبودین‌که رو برگردونده عزیزم متاسفانه مشکل از جایی شروع میشه که فک میکنیم ما خوبیم بقی ...

کاش مارو از نزدیک میشناختی

من هرگز هرگز با خواهر شوهرام رفتار بدی نمیکنم مطمعمن باش

منم قبل ازدواج ازین تصورا داشتم که اصلا امکان نداره من با کسی درگیر بشم اصلا چطور ممکنه تو این زمونه این بحثها وجود داشته باشه ولی گیر سه تا عجوزه داغون افتادم و فهمیدم زندگی واقعی خارج از تصورات ماست جوری که فامیل خودشون بهم حق میدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز