2777
2789
عنوان

دلداریم بدین

13 بازدید | 0 پست

کاس دهمم نه مدرسم عوض شده دوستی ندارم تو این مدرسه ۱۵ نفر کلاسمون ملا اکیپی بیرونن برا زنگای تفریح یا پیش هم میشنن بقیه هم کلا قاطی پاتین بعد من میرم پیششون بیشترشون زیاد باهام حرف نمیزنن حتی اون ۱۵ نفری هم که اکیپن یکی د.تا که اصلا فکر میکنم بدشون میاد ازم

یه گروه داریم همه بچه ها توش هستم هرکی پیام میده همه بعد چند دیقه جوابشو میدن من که پیام میدم هیچکس جواب منو نمیده ولی بعد من یک دیگه پیام بده سریع جوابش میدن بعد من اینقدر باشون خوبه نگو

حالم بده بدم میاد. دیگه برم مدرسه اون کسایی هم که اکیپی نیست گروه دارن ولی من توش نیستم 

حالا اینا بکنار الان فهمیدم دختر داییم که از بچگی باهم بزرگ شیدم همیشه پشتش بودم تو ذهن خودم و بقیه بجز خودش مث دوتا خواهر بودیم فرا تر از دوست و خواهر بودم الان پست گذاشته اون دختری که اظهار میکنه دوست و ائمه بعد اسلاید بعدی نوشته ازت متنفرم از صفات متنفرم و .... اسلاید باتی یه A هست و اسم من به صورت کمرنگ شده 

الته تازگیا از رفتاراش معلوم بود

اما من فکر میکنم یه دختر خاله داریم و یه دختر دایی دیگه اونا دیگه واقعن از من بدشونمیاد چون پیش چند نفر گفتن دو شه بار از زبون من دروغای بدی به دختر داییم گفتن که همین رفتارو داشت بعد رفعشون کردیم همب شدیم باهم احساس میکنم اونا دوباره چیزی بش گفتن

اما من با هیچ کس هیچ کاری نکردم که بدشون از من میاد فک کنم چون پدر مادرم جدا شدن منو مقصز جدایی شون میدونن البته فکر نه چندین بار کل خانواده خاله هام مامان‌بزرگ بابابزرگ و چنتا نوه ها و شونر خاله ها توروم گفتن

دلداریم بدیننن