2777
2789
عنوان

اعتماد به سقف پسرا

101 بازدید | 15 پست

یه بار یه خانواده خیلی خوب اومدن خواستگاری خواهرم خیلی موجه و باشخصیت بودن البته من از دور دید زدم فقط خواهر پسره گویا این بین نگاهش چندین بار افتاده به داداش من

یه بار صحبت اونا شد داداشم میگفت نمیدونم اومدن خواستگاری سارا( خواهرم ) یا اومدن خواستگاری من🤦🏻‍♀️😂 اخه خواهره داشته همش منو نگا میکرده

واقعا داداش من از نظر شخصیت و لول بالا هستش و انتظار همچین حرفیو نداشتم ازش چون خیلی باشخصیته وقتی اینو گفت واقعا شاخ دراوردم چرا اینجورین پسرا 

چون من همیشه میگفتم اگه دیدم پسری میتونه خوشبختم کنه خودم بهش پیشنهاد میدم ولی بعد از این ماجرا پشیمون شدم😂

اصلا پیشنهاددادن دختر به پسر خیلی بده توکشورادیگه و مردا دیگه نمیدونم اما اینجا خیلی بده چون مرده همه جامیگه پیش رفیقاش 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا پیشنهاددادن دختر به پسر خیلی بده توکشورادیگه و مردا دیگه نمیدونم اما اینجا خیلی بده چون مرده هم ...

اشتباه فکر میکنید جسارتا !

ینی فکر میکنید به پسر پیشنهاد بدید دور برمیداره

نترسید اینطوریم نیست واقعا😂

اشتباه فکر میکنید جسارتا !ینی فکر میکنید به پسر پیشنهاد بدید دور برمیدارهنترسید اینطوریم نیست واقعا� ...

چیزی که در واقعیت دیدیم همینه 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

چیزی که در واقعیت دیدیم همینه

قطعا اینطوری که میگید هست اما بنظرم ادم حرف دلشو باید بزنه ولی محترمانه...راستش ما نمیدونم فردا زنده ایم یانه برایه همین من حرف دلمو میزنم شمام بزنید سخت نگیر

قطعا اینطوری که میگید هست اما بنظرم ادم حرف دلشو باید بزنه ولی محترمانه...راستش ما نمیدونم فردا زنده ...

دقیقا منم همین طرز فکر رو داشتم با اینکه مغرورم بودم همیشه و تقریبا از ۱۳،۱۴ سالگی میگفتم اینو به دوستام و یادمه باهام مخالفت میکردن ولی یه جورایی وقتی دیدم داداشم که تحصیل‌کرده و باشخصیته همچین برداشتی میکنه کشیدم عقب :)