2777
2789
عنوان

اگه تو دوره لیزر موهارو شیو‌نکنیم که نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره میگه جلسه اولش بوده و یه جلسه رفته با یه جلسه که نتیجه نمیگیره

فول بادی می‌ره فکر می‌کنه بار اول نتیجه میگیره واسه همین گفتم بار دیگه بره بعدم اگه جلسه اول بری خوب لیزر بشه بدنت زیرش کنه از ریشه ضعیف میشه من دختر خواهر شوهرم چندساله همین کارش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پس اونجا رو چجوری لیزر میکنن

همون لحظه حوله رو برمیداری دو سه بار دستگاه رو میکشه و تموم 

ببخشید که یه زمانی فکر می‌کردم با تلاش کردن می‌تونم همه چی رو درست کنم، نشد من زورم به هیچی نرسید.

من فقط صورتمو شیو میکنم چون میرم سرکار و نمیتونمم ماسک بزنم اونجا

ولی بدنم انقدر خودش ریخته که نیازی به شیو نیست اصلا، جلسه دوم سوم دیگه شیو نمیخوای اصلا

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

فول بادی می‌ره فکر می‌کنه بار اول نتیجه میگیره واسه همین گفتم بار دیگه بره بعدم اگه جلسه اول بری خوب ...

منم فول میرم الان یکسال و نیم هست جواب گرفتم 

کلا لیزر باید ادامه بدی تا نتیجه بگیری 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

بیکینی چپن زخیم هست گفتن زودتر از همه جا نتیجه میده منم بیکینی خیلی پرمو هست و کلفت

کی گفته😐😳😳😳 چرت گفته بعضیا بعد ده جلسه ج نگرفتن از جمله خودم الان ی جا دیگ شرو کردم

کی گفته😐😳😳😳 چرت گفته بعضیا بعد ده جلسه ج نگرفتن از جمله خودم الان ی جا دیگ شرو کردم

من اولین جایی که نتیجه داد پاهام بود 

البته الآنم بیکینی جواب گرفتم ولی خوب یکم زمان برد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_psk1.jpg

منم فول میرم الان یکسال و نیم هست جواب گرفتم کلا لیزر باید ادامه بدی تا نتیجه بگیری

ا ره خو همین دیگه خو نتیجه عالیه بعدش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم