2777
2789
عنوان

این میزان مهریه برای دختر بااین شرایط معموله

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 142 پست
خوبه دیگه ۱۴ سکه. قانون جدید بیشتر از ۱۴ رو اجباری برای مرد نمیدونه اونم با هزار شرط و قسطی حتی گاهی ...

اگ کارمند یا بازنشسته باشه دولت به این مسئله کاری نداره یک چهارم حقوقش بعد طلاق کسر میشه وبه حساب همسرسابق واریز میشه یه دوستی دارم با یک کارمند ازدواج کرده ماهی ۵تومن مهریه زن سابقش ۵تومن نفقه بچه س که دست زنش 

چیزی نمیمونه مدام دوستم خرج خونه زندگی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم‌روش حساسه..یه جور گفته فیزیوتراپی خونده ،انگار جراحی چیزیه با بالاترین حقوق ..ماها ۱۴ سکه اونا ...

بله دختری که شغل و جایگاه اجتماعی داره  لو نم خانپاده سطح بالا معلومه مهریش باید بالا بشه 

درثانی بیشترا ز مهریه داره جهیزیه میبره 

کسی دنبال مهریه نیست ولی پافشاری مزد برای مهریه کم غیر قابل اعتماد بودن مزد نشوندمید. مشخصه ته ذتنش به طلاق فکر کرده و حساب کتاب کزده

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مزدی که دنبال مهریه کم اهل زندکی نیست قابل اعتماد نیست بهدفکز طلاق ا ونم به مفت ترین حالت ممکن ی ...

مردها مگه روی گنج نشستن،یا رئیس بانکن..هرکس باندازه ی وسعش مهریه قبول میکنه .خوبه واسه خودت نیست خودت و نکشی بابا .خواهر دوستتم دکترا نداره اینقد بالا گرفتیش ..ریپ نزن سنت معلومه خیلی پایینه ..تاپیک زدی نظرم و گفتم ،حالام از تاپیکت میرم ..فقط اینو بدون مهریه بالا ضامن زندگی زن و شوهر نیست .

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

شرابطه دختر عالیه بیشتر از مهریه داره جهیزیه میبره انصافه مهریش کم باشه شغل آزاد دارن یجور تولیدکنن ...

درست میگی مهریه باید درحد جهیزیه باشه نه کمتر

حتی تو اسلام هم اینجوری بوده که مرد مهر پرداخت میکرد و عروس جهیزیه میخریده با اون پول

به نظر من به شخصه اگر موارد دیگه آقا اوکی هست و فقط مشکل مهریه است اصلا به مادیات فکر نکنه بهتره ۱۴ تا رو قبول کنه به شرط اینکه موارد زیر و هم محضری و جدا از قید در عقد نامه بگیره

تنصیف امول

حق طلاق

حق اشتغال 

حق حضانت فرزند

حق خروج از کشور مادام العمر 

حق مسکن ( این به نظر من مهمه )

فکر کردی چرا زندگی کن نمیشن؟به این دلیل

اولا مهریه بیشتر زو کاغذه فقط سه درصد زنان مهریه گرفتن 

بعدشم مهریه پوشاننده باگ حق ارث خانمه .

واینکه  مزدای طالب مهریه کم راحت از زنان مختلف سواستفاده میکنن 

نمیشه زن بیشتر از مهریه جهیزیه بیاره تازه تمام حقوق و حقوق ازدواجم برای مزد باشه؟!کجاش انصافه؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مگه دخترشون فروشیه ؟که ارزیابی کردن با این آپشن ها این قیمت سکه🙄همین الان 14 تا سکه نزدیک دومیلیارد ...

همیندقدر میخوان جهیزیه ببره مهریه نسیه ست جهیزیه نقد پول ازدست میزه تازه همه حقوق ازدواجم برای مرده 

این دختر فروشی و..نیست میزان ارزشی هست که مزد به زنش میذاره

اولا مهریه بیشتر زو کاغذه فقط سه درصد زنان مهریه گرفتن بعدشم مهریه پوشاننده باگ حق ارث خانمه .واینکه ...

خب مهریه رو کاغذ به چه درد میخوره

اونم با فکر اینکه طرف بمیره بهش برسه😂😂😂🤦‍♀️

اون که براش مهمه خونه و طلا و یه مقدار سکه مهریه کنه 

به نظر من به شخصه اگر موارد دیگه آقا اوکی هست و فقط مشکل مهریه است اصلا به مادیات فکر نکنه بهتره ۱۴ ...

واقعا این حقوق به چه دردی میخوره؟

مثلا حق حضانت

اگه دور از جون به طلاق برسن یه زن تک و تنها چطوری می‌خواد بچه ها شو تو این گرونی بزرگ کنه

یا مثلا حق خروج از کشور که برای 98 درصد خانوما که امکان  خروج حتی از استان شونم ندارن چه فایده ای داره

یا حق طلاق به چه دردی میخوره که با کوچکترین عصبانیت زن بدوبدو بره زندگیشو بهم بزنه

یا حق مسکن فقط تعیین مکان خونه ست که تو خواستگاری میشه تعیین‌ کرد

یه چیز ایی رو شنیدیم  فقط

فکر کردی چرا زندگی کن نمیشن؟به این دلیل

کسی که هنوز  زندگی تشکیل نداده ،اینقد تعداد سکه براش مهم باشه ،مشخصه که فردای روز تا یه بحثی بشه ،پناه میبره به تعداد سکه ،و شوهرش و با تعداد بالا تهدید میکنه،توهمین نی نی سایت دیدم شوهرشون با سکه تهدید کرده..این زندگی نیست ،زندگی با همون‌۱۴ تا سکه هم پابرجاست کنارش خیلی چیزای دیگه مهمه ..من نمیخوام تو این تاپیک باشم ولی خواستم جواب شما رو هم داده باشم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

همیندقدر میخوان جهیزیه ببره مهریه نسیه ست جهیزیه نقد پول ازدست میزه تازه همه حقوق ازدواجم برای مرده ...

عزیزم بازم در جمله ی میزان ارزشی که برای زن قائل است بوی فروختن مباد

من هیچ مهریه ای ندارم ولی 26 ساله تاج سر همسرم هستم

همیشه با ارزش ترینِ زندگیش بودم

تو ازدواج مهمترین کار انتخاب درست و آگاهانه و سختگیرانه و با چشم بازه

مادیات خودش میاد