2777
2789
عنوان

شما بودی باز تحمل میکردی یا دیگه صدات درمیومد(مادرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 18 پست
عزیزم شما الان به فکر خودت و کوچولوت باش به مادرشو توجه نکن که عصبیت کنه اونم مادره به خیال خودش ذوق ...

نه اون فقط چترشو باز کرده نه ذوق بچه داره نه چیزی

فقط الان بهونه داره به همه میگه موندم کنار بچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کار کن خودش خسته بشه بره مثلا نصف شب بچه که گریه میکنه بندازش گردن اون تو تمیز کاری بچه بگو کمک ک ...

من تازه زایمان کرده بودم اومده بودم خونه شوهرم خیلی حواسش بهم بود هرکاری داشتم سریع میدویید سمتم واسه کمک یا همش میگفت خیلی اذیت شدی و اینا

مادرشوهرم که شرایط رو اینجوری دید یه جوری خودشو زد به مریضی که انگار اون زاییده

اصلا یه سلیطه‌ایه که لنگه نداره دیگه بعدش شوهرم رو کلا کشید سمت خودش تا میومد پیش من سریع واسه کاری صداش میزد

من تازه زایمان کرده بودم اومده بودم خونه شوهرم خیلی حواسش بهم بود هرکاری داشتم سریع میدویید سمتم واس ...

متاسفم براشون

مال منم تازه زایمان کرده یودم پامیشد میومد خونمون با خانوادش مامان من مجبور بود برا اینا غذت بپزه کوفت کنن

بعد یه بارم خانواده منو دعوت نکرد خونش

آخرشم میرفت شوهرمو پر می کرد میفرستاد سر من که چرا زنت خوابش برده به ما بی احترامی کرده و فلان

من از بیخوابی خوابم برده بود