2777
2789
عنوان

میخوام برم کلینیک کار کنم سفته میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 29 پست
مصلا من نمیتونم قبل یه سال از کار بیام بیرون و یه جای دیگه کار کنم

من دوستم واسه سرکار رفتن،سفته برد،تازه طرف استادمون بود،خیلی اذیتش کرد موقع دراومدن از اونجا.

کلا جایی که سفته میخواد،نرو.چون توسط سفته همه جوره بهت فشار بهت وارد میکنن و راهی نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان خیلی ممنون خیلی کمک کردی و به دونه هم تاریخشو و بانک میزنه یا صاحبکار

تاریخ و توافق میکنی با توجه به قرارداد تونه .

مثلا اگه قرار باشه تا ۱.۱.۴۰۵ بمونی تا این تاریخ میزنین

تاریخ و توافق میکنی با توجه به قرارداد تونه .مثلا اگه قرار باشه تا ۱.۱.۴۰۵ بمونی تا این تاریخ میزنین

اهان انشالاه ضمانت ۶ ماه بزنن بابام شنبه میره میزنه ببینیم چی میشه

در اومدی سفته رو بگیر .مثلا یه وقت تو در میای بعد سفته دست اوناست میان ازت جریمه میگیرن .

نه قبل اینکه بخوام از کار بیام بیرون یه ماه پیش میگم و کسی و پیدا میکنن منم میام بیرون

در اومدی سفته رو بگیر .مثلا یه وقت تو در میای بعد سفته دست اوناست میان ازت جریمه میگیرن .

یه سوال دارم میتونن اون سفته رو بدزدن و کلینیک و ببندن و با اون سفته برن و فرار کنن

یعنی من نمیتونم هر وقت دلم خواست از کار بیام بیرون ؟

تا پایان قرارداد،نمینونی بیای بیرون.

بعد ممکنه ازتون کار اضافی یا ناشایست بخوان انجام بدی،و بخوای سرپیچی کنی،تهدیدت کنن به اجرا گذاشتن سفته

یه سوال دارم میتونن اون سفته رو بدزدن و کلینیک و ببندن و با اون سفته برن و فرار کنن

ببین سفته تضمین میدی چک نیست که بخوای سر تاریخ پاسش کنی .بعد طرف فرار کنه باید بره بانک توام راحت شکایت کن بعدم مگه مملکت بی قانون اخه راحت فرارم کنه تو اون برای کارکردنت تو اونجا دادی 

تا پایان قرارداد،نمینونی بیای بیرون.بعد ممکنه ازتون کار اضافی یا ناشایست بخوان انجام بدی،و بخوای سرپ ...

نمیتونه دولت ثابت کنه ؟شاید اصلا با رفتار هاشون دارم میمیرم من نمیتونم برم بیرون دیگه از کار

ببین سفته تضمین میدی چک نیست که بخوای سر تاریخ پاسش کنی .بعد طرف فرار کنه باید بره بانک توام راحت شک ...

اهان میترسم ۲ ماه نتونم تاقت بیارم شاید اصلا الان رفتارشون خوبه بعدا بد شد یا پول خوب ندادن من دیگه نمیتونم بابت سفته برم مجبورم بشینم