2777
2789
بواسیر را جراحی کردی؟منم هر دوش را دارم تا وقتی تو رژیم غذایی رعایت میکنم خوبم ولی اگر حتی تو ی قلم ...

من وقتی نزدیک زایمانم‌بود رفتم مثلا معاینه کنه نامه بده واسه سزارین 😁گفت نه برو زایمان طبیعی 😐من زخمم گفتم ببینه میگه نمیتونی زایمان بدتر میشه فلان،جراح بهم گفت جراحی نمیخواد،کلی زیر میزی دادم‌سزارین شدم🤣🤣🤣من واسه یبوستم هم‌رعایت میکنم هم قرص سیلاکس میخورم‌،چون روده هام‌تنبله .تغدیه فقط فایده نداره ،بارداری ؟

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

من وقتی نزدیک زایمانم‌بود رفتم مثلا معاینه کنه نامه بده واسه سزارین 😁گفت نه برو زایمان طبیعی 😐من ز ...

سلام عزیزم

دکتر بناگذار گفتن فعلا عمل نمیکنم 

۱ ماهه دارو نوشته 

گفته برو به تغذیه ت برس . چیز خاصی نیست 

بابا میگه رک گفت اون پولی ک میخوای بابت عمل بهم بدی برو  به تغذیه ت بده و فلان  مثلا انواع میوه ها  و سبزیجات 

و دارو داده  شده ۴ونیم میلیون 🥲🥲🥲🥲🥲

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۱۳۳۷۵۶_gallery_ik3x.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمدکتر بناگذار گفتن فعلا عمل نمیکنم ۱ ماهه دارو نوشته گفته برو به تغذیه ت برس . چیز خاصی نیس ...

خیلی خوبه  خداروشکر ،ببین عزیزم این جراحی م کنه هیچ فایده ای نداره ...به دکترش میگفتین واسش پودر پیدرولاکس بنویسه طولانی مدت هم میشه استفاده کنه ملین هست هر روزم میتونه بخوره ...حتما روزی سه بار تو لگن آب ولرم رو به گرم بشینه ،روی آجر از این مدل ساده ها هست بزارین رو بخاری پارچه بپیچه بشینه روش یکربع ،رعایت کنه خوب میشه انشاءالله ...آب گرم هم دولیتر هرروز به زورم که شده بخوره ...و روغن زیتون خالی یک قاشق تو غذا یا سالاد

خیلی خوبه خداروشکر ،ببین عزیزم این جراحی م کنه هیچ فایده ای نداره ...به دکترش میگفتین واسش پودر پید ...

اتفاقا داده  حتی اینو قبل کونولوسکوپی هم داده بود 

۴تا بسته پودر بود باید قاطی ۱۶لیوان آب میکرد میخورد 

آره 

به مامان میگم کاهو سبزیجات بخره بجای اون پولی ک میخواد بده ب ادویه جات و پیاز و سیر و ترشی و اینا 

باید روغن زیتون  یا کرچک هم خیلی خوبه 

خونه ما سال تا سال کاهو گلابی کیوی دیده نمیشه  ولی از این ب بعد باید دیده بشه . 

بجای لینکه هر چند روز یبار دلستر میخره برا خودش 

خیلی خوبه خداروشکر ،ببین عزیزم این جراحی م کنه هیچ فایده ای نداره ...به دکترش میگفتین واسش پودر پید ...

اتفاقا داده  حتی اینو قبل کونولوسکوپی هم داده بود 

۴تا بسته پودر بود باید قاطی ۱۶لیوان آب میکرد میخورد 

آره 

به مامان میگم کاهو سبزیجات بخره بجای اون پولی ک میخواد بده ب ادویه جات و پیاز و سیر و ترشی و اینا 

باید روغن زیتون  یا کرچک هم خیلی خوبه 

خونه ما سال تا سال کاهو گلابی کیوی دیده نمیشه  ولی از این ب بعد باید دیده بشه . 

بجای لینکه هر چند روز یبار دلستر میخره برا خودش 

اتفاقا داده حتی اینو قبل کونولوسکوپی هم داده بود ۴تا بسته پودر بود باید قاطی ۱۶لیوان آب میکرد میخور ...

خوبه این پودر عوارض نداره ،همیشه بخوره ،بهتر از‌اینه که درد بکشه ،سبزیجات و سعی کنین به صورت پخته بخوره،مثلا سبزی تره ،اسفناج بگیرین خورد کنین  بسته بندی کنین،واسه کوکو ،سوپ ،آش ،این دوتا خونسازه،اینکه میگم پخته باشه چون خود سبزی خوب جویده نمیشه بصورت خام و تو روده کلی آب جدب میکنه ..کیوی هم روزی ۳ چهارتا عالیه..این مواد قبلم یمدت انجام بدن خونریزشم متوقف میشه انشاءالله روغن زیتون یمقدار گرونه ولی به گفته خودت بهتر از اینه که خرج دوا دکتر و جراحی بشه ،از جای معتبر بخرین بکر یا فرابکر باشه ،یمقدار بد مزه س ،اگه خالی نتوسنت بخوره ،یکی دوقاشق بریزی تو آب ولرم رو به گرم .تو غذا و سالاد،هفته ای چند بارم سوپ ..ماکارانی برنج اینا زیاد نخوره یا همراه روغن زیتون ،موز نخوره اصلا ،  انار انگور چیزای هسته دارم ففط آبش و باید بخوره ،چون خودم سالها رعایت کردم اینا کمک کننده بود انشاءالله برای ایشونم شفا باشه کمکی تونسته باشم کنم ،خدا همه مریضها رو شفا بده

من وقتی نزدیک زایمانم‌بود رفتم مثلا معاینه کنه نامه بده واسه سزارین 😁گفت نه برو زایمان طبیعی 😐من ز ...

بله باردارم. ولی این مشکلات را قبلا از بارداری داشتم و ربطی ب بارداری نداره برای من