2777
2789
عنوان

انصراف از پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 44 پست
نمی دونم به خدا از دست همین ادما افسردگی گرفتم باورت میشه؟

من باورم میشه

چون دورم پر از این آدماهه

تو الان فقط ازشون دوری کن،چون الان حسودیشون شده نمیتونن پیشرفتتو ببینن میخوان با حرفاشون آزارت بدن

من عاااشق زمستونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا به خدا پزشکی راحت نشدهالان فقط ظرفیتو اضافه کردنمن خودم پزشکی قبول نشدم،فامیلمون خودشو کشت با ی ...

خب  یه زمانی  هر چی هم خرج میکردی قبول نمیشدی . چون آزاد و پردیس و.... وجود نداشت .

فقط و فقط روزانه بود. اونم خیلی کم و محدود برمیداشت .

باور کن دورو برم پرن  . کنکور دادن قبول شدن پزشکی  . دندان . مامایی و....    کسانی قبول شدن که میگفتم اینا قبول نمیشن درس نمیخونن که  همشم  دنبال عشق و عاشقی و عقد کرده و‌... بودن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو داری تو آرزوی ما زندگی میکنی ناشکری نکن

ادامه بده

اونا حسودی میکنن وگرنه عالم و آدم میدونن سخت ترین و بهترین رشته شاخه های پزشکیه

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی 

بله حقیقت داره

نه فقط پزشکی، بلکه تمام رشته ها همینه

من خیلی خوشحالم ظرفیت پزشکی رو زیاد کردن چون اینطوری دیگه مثل قبل پزشکا بچاپ بچاپ نمیکنن و اکثر مردم هم میتونن از امکانات پزشکی استفاده کنن.‌

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

هر کی گفت آسونه حرف چرت میزنه

بگو اگه آسونه شما هم بیاید کنکور بدید

مفت میگن من دارم زیر فشار درسا به قهقرا میرمممم

اگه قصد مهاجرت داری رشته فیزیوتراپی و یا داروسازی خیلی بهتر و آینده‌دارتر بودن

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

به خدا من توی همین سایت دیدم طرف سه چهار تاپیک قبلش نوشته بود حسرت پزشکی دارمبعد توی تاپیک جدیدش نوش ...

من خودم الان کنکوری ام عزیزم ، تمام زندگی ام رو میدم که یه روز قبل مردنم به پزشکی تهران برسم ، حالا اینده اش هرچی باشه ، از خدا خواستم قبل اینکه بمیرم ، حداقل یه نفر به واسطه من بیماری اش خوب بشه ، من در حسرت جایگاه شما هستم

به خودت ببال و حرف بقیه رو بنداز دور 

خب یه زمانی هر چی هم خرج میکردی قبول نمیشدی . چون آزاد و پردیس و.... وجود نداشت .فقط و فقط روزانه ...

درسته

الان آسون تر از قبل شده ولی بازم سخته

اونایی که پزشکی و دندون قبول میشن واقعا زحمت کشیدن و درس خوندن

من عاااشق زمستونم❤️
بله حقیقت دارهنه فقط پزشکی، بلکه تمام رشته ها همینهمن خیلی خوشحالم ظرفیت پزشکی رو زیاد کردن چون اینط ...

قبولی‌شون اصلا اسون نیست

درسته ظرفیت‌ها رفتن بالا

ولی واقعا با رتبه‌ی ۳ هزار خوندن تو دانشگاه تیپ ۲ یا ۱ برای یه رشته‌ای مثل فیزیوتراپی بهتره از تیپ ۳ تعهدی پزشکی

نظر شخصی‌ منه

دانشگاه خوب قبول شدن سخته

الان هم خیلی کم میمونن اکثرا دارن مهاجرت میکنن

ظرفیت میره بالا پزشک هم زیاد تحویل جامعه داده میشه ولی پزشک خوب نه. پزشک خوب کم تحویل داده میشه

بعضی وقتا فکر میکنم آدمای کر،خیلی راحتن واقعا.بدون اونایی موفقن تو زندگی که در مقابل حرف مردم کر هست ...

متاسفانه من روحیم ضعیفه

هم روحیم ضعیفه هم خیلی تاثیر پذیرم

من عاااشق زمستونم❤️
قبولی‌شون اصلا اسون نیستدرسته ظرفیت‌ها رفتن بالاولی واقعا با رتبه‌ی ۳ هزار خوندن تو دانشگاه تیپ ۲ یا ...

حالا همین الانشم پزشکامون اش دهان سوزی نیستن، مامان من یه سر درد داشت پیش ۱۰ تا پزشک رفتیم تا آخرش یکیشون تشخیص درست داد و الانم دیگه ایران نیست اون پزشک 

دانشگاه های تیپ یکم ۶۰ درصدشون با سهمیه اومدن

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

حالا همین الانشم پزشکامون اش دهان سوزی نیستن، مامان من یه سر درد داشت پیش ۱۰ تا پزشک رفتیم تا آخرش ی ...

منم گفتم که، پزشک زیاده ولی پزشک خوب کم