2777
2789
عنوان

انصراف از پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 44 پست
باورم نمیشه کسی انقدر اراده قوی داشته باشه که پزشکی قبول بشه اما آنقدر ضعیف باشه و زودباور و نفهمه ک ...

نمیدونی اطرافیان حسود و عقده ای چطور میتونن تحت تاثیر قرارت بدن…انقدر از حسادت بهت متلک میزنن و مغزتو میسابن که تحت تاثیر قرار میگیری

من عاااشق زمستونم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دوست دارند پزشک شوند بعد تو فکر انصرافی! توی ایران اتفاقا از بیشتر  جاهای دنیا پزشکی بیشتر جای داره. حرف مردم اهمیت نداره .مهم استعداد و علاقه خودته

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

باورم نمیشه کسی انقدر اراده قوی داشته باشه که پزشکی قبول بشه اما آنقدر ضعیف باشه و زودباور و نفهمه ک ...

به خدا من توی همین سایت دیدم طرف سه چهار تاپیک قبلش نوشته بود حسرت پزشکی دارم

بعد توی تاپیک جدیدش نوشته بود پزشکی دیگه مثل قبل نیست همه قبول میشن😐

خب ادم می مونه واقعا

در زندگیت شکست میخوری .

چون برای خودت زندگی نمیکنی .

درسته پزشکی الان راحت شده . دودو بریا هم پزشکی خوندن .

ولی اونا علاقه دارن .  

الان خیلی رشته ها راحت شدن . هر کی علاقه داره میره سمتش ‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به خدا من توی همین سایت دیدم طرف سه چهار تاپیک قبلش نوشته بود حسرت پزشکی دارمبعد توی تاپیک جدیدش نوش ...

خیلی معذرت می خوام رک میگم 

از من رنجیده نشو 

کسی که خودش در حسرت پزشکی ه ، وقتی حالا قبول نشده و لغز می خونه ، شما به ذهنت نمی رسه که از حسادت باشه ؟

به خدا من توی همین سایت دیدم طرف سه چهار تاپیک قبلش نوشته بود حسرت پزشکی دارمبعد توی تاپیک جدیدش نوش ...

قبول نشده اینجوری میگه خودشو دلداری بده 

فهمیدنش انقدر سخت نیست 

چجوری واقعا قبول شدی 

🎻 
خیلی معذرت می خوام رک میگم از من رنجیده نشو کسی که خودش در حسرت پزشکی ه ، وقتی حالا قبول نشده و لغز ...

نمی دونم به خدا از دست همین ادما افسردگی گرفتم باورت میشه؟ 

به خدا خوشحال بودم ولی مگه مردم میذارنباور کن نصف روزا دارم به خودکشی فکر میکنم خسته شدم

ببین دهن‌مردم همیشه بازه..نمیتونی کاری کنی..

چطور لهت بگم از حسودیشون این حرف رو میزدند،ببین فکر کن اگه قبول نمیشدی واکنششون چی بود؟؟قطعا میگفتن چرا قبول نشدی؟پس چرا پشت موندی؟؟

من خودم آدمی رو دیدم که دکتری داره میخونه یه رشته غیرپزشکی اما به کسی که تخصص قبول شده تو همون دانشگاه خودش عجیب حسااادت داره...به راحتی زحماتش رو میبره زیر سواال 

چون خودش پزشک نشده ناراحته...

خودکشی چیه عزیزم،این حرف ها رو بذار کنااار  اگه بخوای بت حرف مردم زندگی کنی بیچاااره میشی، باید دور از جون رو به قبله باشی 🌸🌸🎀🌺🌸💚

حالا ۴روز دیگه برگه آزمایش به دست میان پیشت ببینن مریضیشون چیه...

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

ببین دهن‌مردم همیشه بازه..نمیتونی کاری کنی..چطور لهت بگم از حسودیشون این حرف رو میزدند،ببین فکر کن ا ...

واقعا ازت ممنونم حرفات حالمو بهتر کرد 💖🥰

خدا برات جبران بکنه 

در زندگیت شکست میخوری .چون برای خودت زندگی نمیکنی .درسته پزشکی الان راحت شده . دودو بریا هم پزشکی خو ...

بابا به خدا پزشکی راحت نشده

الان فقط ظرفیتو اضافه کردن

من خودم پزشکی قبول نشدم،فامیلمون خودشو کشت با یک عالمه معلم خصوصی اینا الان پزشکی بین الملل قبول شده،یکی دیگشون دامپزشکی آزاد میخونه

عمه من دو سال پیش تر،ماشینشو فروخت ۷۰۰ میلیون،که خرج کنکور دخترش کنه،انقدر هزینه های درس خوندن دختر عمم زیاد شده بود که با شوهر عمم دعواشون شده بود،اونم رفت ماشینشو فروخت،دختر عمم دام آزاد قبول شد

من عاااشق زمستونم❤️

عزیزم ادم حسود و عقده ای تو زندگیت ندیدی؟ 

اتفاقا اینا خیلی رو مخ منم رفتن تو همین سایت با چند نفرشون بحثم شده🤦🏻‍♀️

کاربریgirl_lorهستم اکانتم تعلیق شده🥲🙄