2777
2789
غذای جدا نمیپزم ولی کم میخورم غذا برنجی باشه ۶ قاشق نونی باشه یه کف دست نون خوب غذا می‌جوم جوری ک آب ...

مرسی گلم 

چند کیلویی میخوای چند بشی

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم وقتی غذا رو میبینم ارادمو از دست میدم انگار یادم می‌ره رژیمم خسته شدم

کم کم رژیمو سخت کن 

ببین اگه خودت متوجه تغیرات بشی ناخوداگاه دلت میخواد بیشتر مراعات کنی تا به اندام دلخواه و وزن مناسب برسی

مثلا  اولین کار ساده ترین کار همچی بخور اوکی مرحله اول فقط ساعت خوردنتو رعایت کن مثلا از ۸ شب به بعد چیزی نخور  دیگه از این راحتتر رژیم

یا مثلا   خوراکی هله هوله رو حذف کن کلا از مغازه نخر تو خونه نباشه ک ببینی هوس خوردن کنی 

من تخمه دوس دارم شوهرم بیشتر وقتا میخره خونه داریم ولی انقد تغییرات ریز تو بدنم میبینم خود بخود انگیزه میگیرم و نمیخورم 

درکل خودت شرایط زندگیتو بهتر میدونی با توجه بخوردو خوراکتون خودت یه کوچولو تغییر بده فقط مداومت کن تغییر ک تو بدنت حس کردی بعد بیا رژیم یکم سختتر کن مثلا 

اول ساعت خوردن مراعات کردی

بعدش هله هوله رو حذف کردی 

بعد غذا بخور ولی مصرف روغن کم کن سعی کن رو برنج کمتر یا بدون روغن دم کن برخودت بکش بشقاب بعد برای بقبه اعضا روغن بریز

بعد سرخ کردنی مثلا کوکو یا بادمجون سرخ کردی با دستمال کاغذی بر خودت روغنش بگیر تا حد امکان بعد بخور  بعد تا جای ممکن غذاهای ابکی جایگزین سرخ کردنی کن  

همچیو ب مرور انجام بده و در طی این مراحل گاهی ممکن مراعات نکنی اشکال نداره از هرجا شکستی رژیمو دوباره ادامه بده مداومت کن 🌹🌹

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

کم کم رژیمو سخت کن ببین اگه خودت متوجه تغیرات بشی ناخوداگاه دلت میخواد بیشتر مراعات کنی تا به اندام ...

مرسی عزیزم که این همه وقت گذاشتی ممنونم 

ضعف میکنم در صورتی که نرمال خوردم 

نمی‌دونم چه جوری جلو ضعف رو بگیرم

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..