وسایل قدیمی زیادی تو خونمون هست ولی یکیشون مطمئنم بالای 20 سالشه یک کفگیر استیل که بیشتر از اینکه کفگیر باشه سلاح تنبیه مامان گرام بود و هنوزم گاهی هست آخ که چقدر من و داداش کوچیکمم با این کفگیره کتک خوردیم نمیدونم اتفاقی بود یا از عمد ولی گاهی مامانم قربونش برم با لبش میزد شما هم همچین وسایلی هتو خونتون هست؟؟؟؟
ولی من دهه هشتادیم چرا شما ها معتقدین که فقط خودتون کتک خوردین
من اصن همچین حرفی نزدم 🙄اصن هم نمیدونستم دهه هشتادی...منظورم اینه ک گفتم وسایل خونه ما عوض شده و اصلا با وسایل خونه مث کفگیر و ملاقه چوب نخوردیم با چوب طبیعی درخت چوب خوردیم
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان من تو خونه زیاد دمپایی نمیپوشه یک بار با همین کفگیر داداش کوچیکمو دنبال میکرد اون فرار کرد ...
یاخدااا😂😂😂
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
نه من کتک برای دعوا کردن اینا نمیخوردم یهو پامیشدیم شوخی میکردیم یا با ۲ تا مگس کش شمشیر بازی میکردی ...
داداش کوچیکم با یه شور و علاقه ای از مامان بابم میخواست واسش شمشیر پلاستیکی بخرن درحالی که بیشتر وسیله تنبیهش بود تا بازی هیچ وقتم عبرت نمی گرفت و بازم می خواست