2777
2789

نامزد بودیم،تازه چندماه قبلشم چتهای خیانتشو دیده بودم تو گوشیش،سر هرچیز ریز و مسخره ای بهم گیر میداد پرخاش میکرد چرا در لوازم ارایشت کرم مالیده،چرا دمپای شلوارجینت روش چیزی مالیده،چرا واسم میوه برنداشتی تو مهمونی،چرا دستمال کاغذیت روزمین مونده چرانتت روشن بعد جدی جدی عصبانی میشدا چشم غره و....

بعد این اخری تازه رسیدیم خونه مامانش اینا چندتا ظرف تو سینک بود دلم سوخت برای مامانش پا شدم بشورم وسط شستن نامزدم اومد پیشم ک مثلا  کمکم کنه یه لیوان تو دستم بود داشتم میشستم نمیدونم چی بهش چسبیده بود برگشت گفت ظرف نشستی ک ری..دی!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقااااا افتادم رو دور نشخوار ذهنی همش کاراش از جلو چشم رد میشه

سرتو با پادکستی یا کار فکری گرم کن 

اصلا بهش فکر نکن 

روح و ذهنت سطل آشغال نیست که بخوای با فکر کردن به چیزای الکی داغونش کنی 

خدا رو شکر کن که شرش از زندگیت کم شده و تموم شده 

و برای زندگی و آینده ی بهترت فکر و تلاش کن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم یه همچین چیزایی دوست ندارم یادم بیاد ولی دست خود آدم نیست که

اتفاقا دست خودمونه 

انگار کرم داریم یادمون بیاد که حرفای نگفته و فحش های نداده و سکوت و بغض های فرو خورده رو تف کنیم تو صورت طرف 😬

ولی فایده اش چیه ؟

وقتی میتونیم با موفقیت و رشدمون جای تف ، 💩 به روح طرف 

چرا با فکر الکی ذهنمونو خسته کنیم ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵 پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

سرتو با پادکستی یا کار فکری گرم کن اصلا بهش فکر نکن روح و ذهنت سطل آشغال نیست که بخوای با فکر کردن ب ...

مرسی ک اینو گفتییی ممنونتم قشنگم کاملااا درست میگی ....سخته انجام دادنش ولی دقیقا باید همینکارو کنم عزیزدلم

مرسی ک اینو گفتییی ممنونتم قشنگم کاملااا درست میگی ....سخته انجام دادنش ولی دقیقا باید همینکارو کنم ...

پاشو ببینم 

فکر و خیال موهات سفید رو‌ میکنه 

هیچکس ارزش نداره به خاطرش خودتو ناراحت کنی

پاشو ببینم فکر و خیال موهات سفید رو‌ میکنه هیچکس ارزش نداره به خاطرش خودتو ناراحت کنی

اخیییییی مرسسیییی از روحیتتتتتتتت دختر خوش انرژی و مهربون😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مرسی کلی

اخیییییی مرسسیییی از روحیتتتتتتتت دختر خوش انرژی و مهربون😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍مرسی کلی

جیگرتو‌ 😘