2777
2789
عنوان

بیاید بگم نامزدم چه استرسی داد بهم سکته کردم از ترس ابرو ریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 22 پست
من ۲۵.....اخه اوایل اشنایی و دوستی این جوری نبود بعدا این جوری شد

تو جوونی چجوری خانواده ت راضی شدن😑😑😑 چن وقت دیگ بچه دار بشی بچه ت بجای پدر ‌،.پدربزرگ داره

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه نکن تفاوت سنیتون خیلیه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما 25اول جوونی شورو شوقی ک یه دخترو پسر 25ساله.   مرد و زن 40سالع واقعا ندارن.    حتما خانواده رو در میون بذار.  هرچقد اون عاشقت باشه دوستت داشته باشه این ازدواج واقعا اشتباه. چون بعدش به مشکل میخورین. دیدگاه ی جوون با، 40ساله خیلی فرق. داره

اخی بمیرم مونده بودی رو دست خانوادت دادنت به این با اختلاف سن 

نکنه طلاق گرفتی بچه داری همچین کسیو با این اختلاف قبول کردی

اخی بمیرم مونده بودی رو دست خانوادت دادنت به این با اختلاف سن نکنه طلاق گرفتی بچه داری همچین کسیو با ...

نه ۴ سال کراشم بود😁سنشون هم نمیاد بهشون یعنی اگر نمی گفت یا دروغ می گفت هیچ وقت نمی شد از ظاهر متوجه شد😅😅😅

حتما شما هم قهر کردید نه که جدی بهم بزنید من نامزد بودم دو روز نمیومد مامانم میپرسید

منم مامانم می پرسه ولی چون نامزدم سفر زیاد می ره فکر می کرد عادیه

نه کاملا به هم زدیم