2777
2789

من و نامزدم حدود یک ماه پیش نامزدیمون رو به هم زدیم چون رفتارهای نامزدم سرد بود و من نمی تونستم کنار بیام اون هم رفتارش رو درست نمی کرد

چند روز پیش با مادرش اومد رفتیم بیرون نمی خواستم برم گفت مادرم‌نمی دونه و پیش مادرم زشته رفتم هیچ حرفی نزدم با نامزدم یه کم با مادرش صحبت کردیم نامزدم هی سعی می کرد با من حرف بزنه‌من با مادرش حرف می زدم بحث عوض بشه

اومدم خونه پیام دادم دفعه بعد ابروت رو حفظ نمی کنم دیگه از این کارها نکن

بلاکش کردم اون هم پیامک داد دوست دارم 

امروز ظهر

بقیه اش تایپ کردم برای این که خسته نشید جدا می ذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز تا ظهر خواب بودم بیدار شدم دیدم گوشیم زنگ می خوره جواب دادم گفت بیا پایین با صدایی که اراذل اوباش حرف می زنن گفتم نمیام گفت نیای این قدر وایمیسم که بیای 

به خدا قسم صداش از پنجره شنیده می شد

این هم بگم نامزدم بچه نیست ۴۰ سالشه استاد دانشگاهه اصلا این رفتار ازش بعید بود

ما ساختمونمون دوربین داره می ترسیدم کسی ببینه مثلا پدرم و... چند دقیقه نرفتم دیدم واقعا نمی ره رفتم پایین سوار نشدم گفتم بیا سر کوچه سوار می شم خلاصه رفتم و با بغض گفت نمی تونم من دوست دارم لج نکن ببخشید برام گردنبند و گل خریده بود

گفتم نمی تونم با رفتارهای سردت الان می گی دوست دارم فردا باز همون آدم قبلی 

گفت من خاک پاتم لج نکن و این حرف های این جوری

بعد گفتم باید فکر کنم ولی اون انگار جدی نگرفت زیاد

رفتیم ناهار و برگشتیم همش اون حرف می زد من تو فکر بودم

دوستش دارم ولی نمی ره

خودت چن سالته؟! اخه ۴۰ ساله؟!؟ فکر بعدشو کردی؟! اون عشق و حالو تفریحشو کرده الان دیگ انرژی واسه جلب توجه و عشق دادن نداره

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

خودت چن سالته؟! اخه ۴۰ ساله؟!؟ فکر بعدشو کردی؟! اون عشق و حالو تفریحشو کرده الان دیگ انرژی واسه جلب ...

من ۲۵.....اخه اوایل اشنایی و دوستی این جوری نبود بعدا این جوری شد