2777
2789
عنوان

یه سری چیزاهست که هرچقدر ترند باشه اما ارزش خرید نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 56 پست
اینا ترند نیست خیلی‌ وقته هست سوغات مشهد و این شکلی کردن که هم مثلا قشنگ باشه هم کاربردیمغازه های جا ...

اینجا جدیدا ترند شده چون میرن کربلا هم خودشون بسته بندی شیکی میکنن

کاربردی مثلا دهه نود و هشتاده مگه از پلاستیک استفاده کنن🤦🏻

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من برا خانواده اینطور نمیارم ولی برا معلم دخترم یه کوچیک دوتا شاخه نباتشو عوض کردم خوب گذاشتم یکمم ز ...

باز خوبه حداقل چیزایی رو عوض کردی این خیلی فاجعه است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به هر جا دلش میخواست میزد. حالا شما چته حرص میخوری میپری وسط😐

برو بابا خدا شفات بده

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یکی هم از مشهد برای من شال و تیشرت فوق العاده بی کیفیت جنس پلاستیک خیلی بهم برخورد مستقیم انداختم آ ...

برای منم بنده خدایی شال اورد اصلا استفاده اش نکردم خیلی بد بود گذاشتمش ته کمد بعد مدتی دادم به نیازمند یه سری رفتم خونش گفتم وای روسریت چه خوشگله گفت اینو باهمون شالا خریدم تو ذهن خودم گفتم از قدیم گفتن هرچیز برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند اون چی بود اوردی برای من خودت بودی سر میکردی 😏

اما بنده خداهای دیگه از اونجا شال و روسری اوردن خوب بود 

الکی میگن نی نی سایت بدهست اتفاقابدردبخوره الان ازاین تایپک یادگرفتم رفتم مشهدسوغاتی پک نخرم چون ب ...

کی گفته نی نی سایت بده اتفاقا لابه لای تاپیک ها مطلب اموزنده هست

اره نخر هی هیچی سوغات ندی بهتر از اینکه از این پک های به درد نخور بخری هم پولت دود میشه هم حرف توشه 

کی گفته نی نی سایت بده اتفاقا لابه لای تاپیک ها مطلب اموزنده هستاره نخر هی هیچی سوغات ندی بهتر از ای ...

برامن پک اجیل میارن یاخودمون یلداپک اجیل سفارش میدیم خیلی خوبه وباکیفیتن مشهدم شهرزایرپذیره بایدبیشترروسوغاتیاوپکاسرمایه گذاری کنن  جنس خوب دست مردم بدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برامن پک اجیل میارن یاخودمون یلداپک اجیل سفارش میدیم خیلی خوبه وباکیفیتن مشهدم شهرزایرپذیره بایدبیشت ...

چه خوب 

متاسفانه اونطور نیست من تو سفرهایی که داشتم شهری که به نسبت خوبتر بود از بسته بندی و کیفیت اصفهان بود البته خرجشم بالاست 

چه خوب متاسفانه اونطور نیست من تو سفرهایی که داشتم شهری که به نسبت خوبتر بود از بسته بندی و کیفیت اص ...

لااقل خیالت راحته  میدونی پشت سرت حرف وحدیث نیست مثلامن ازاصفهان گزوپولکی خریدم پک بودن براخودم خریدم براسوغاتم خریدم واقعاراضییم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

لااقل خیالت راحته میدونی پشت سرت حرف وحدیث نیست مثلامن ازاصفهان گزوپولکی خریدم پک بودن براخودم خرید ...

دقیقا 

منم هفته پیش اصفهان بودم گز خریدم بینهایت راضی ام فقط موندم با توجه به اینکه گرون بود من بودجم نرسید گز برای دوستام هرکدوم اختصاصی بخرم یه بسته بیست تایی خریدم چطور بهشون بدم 🤔🫣نبرم اصلا بهتر نیست؟

دقیقا منم هفته پیش اصفهان بودم گز خریدم بینهایت راضی ام فقط موندم با توجه به اینکه گرون بود من بودجم ...

اومدن خونت پذیرایی کن یادانشگاهی محل کاری همومیبینیدببربازکن تعارف کن

برو بابا خدا شفات بده

خدا نفهمی مثل تو رو شفابده

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اومدن خونت پذیرایی کن یادانشگاهی محل کاری همومیبینیدببربازکن تعارف کن

دانشگاه همو میبینیم

مرسی از راهنماییت 🙏🏻🌸مونده بودم چطور ببرم که زشت نباشه حرفی بزنن