2777
2789
عنوان

یه سری چیزاهست که هرچقدر ترند باشه اما ارزش خرید نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 56 پست
هر چیزی که پک شده باشه کیفیتش پایینه. شاید چون از نظر قیمتی پایین بوده گرفته که دست خالی نباشه.

منم برا دوستم پک گرفتم ولی خیلی شیک بود جعبه ای بود اونجا دیدم زرشکش خوب نیس گفتم بازش کرد زرشکشو عوض کرد

ینی دوستمم مثل شما فکر کرده؟☹️

دیدم ‌که میگم!

بله مشخصه😑

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد زشت چرا انداختی این همه زحمت کشید اورد به فکر بود حالا خوب یا بد . حداقل به عنوان دکور استفاده م ...

مثلا میزد به دیوار یا رو میز جلو مبلی میذاشت ؟؟ حتما جالب نبوده که به عنوان دکور استفاده بشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم همین نظرو دارم خب زحمت میکشن هزینه میکنن این چیه اخهمن خودم هربار میرم برای مادر همسرم ومادر خود ...

اره

والا مام میریم سفر یا اصلا چیزی نمیاریم برای کسی یا اگه میاریم خودمون یه بسته بندی شیکی میکنیم نگاهمون سمت اینطور چیزی اصلا نیست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره ولی دلیلی هم نداره بنده خدا یک مشهد رفته برداره پک ۵ میلیونی سوغات بیاره که باز از همونم ایراد ب ...

من دقیقا کجا گفتم برام پک ۵ میلیونی بیاره؟؟ میشه نشونم بدی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
وای مگه عهد بوقه چارتا کاسه زررررد پلاستیکی رو بذارم دکور خونم 😂😂😂😂😂

عهد بوق که نه ولی روی کمدی بالای کابینتای بالایی 😅

مثلا میبینی یبار میاد میگه همونا رو داری اونوقت چی میگی😅

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

هر چیزی که پک شده باشه کیفیتش پایینه. شاید چون از نظر قیمتی پایین بوده گرفته که دست خالی نباشه.

میدونم کار زشتی کردم اما رفتم نگاه قیمتاش کردم تو گوشی زده بود126 هزار تومن خب برای من صرفاً نخریده برای فامیل و دوست هم خریده گرون میشینه دیگه اونم شهری مثل مشهد که زائر زیاد داره

مثلا میزد به دیوار یا رو میز جلو مبلی میذاشت ؟؟ حتما جالب نبوده که به عنوان دکور استفاده بشه

به هر جا دلش میخواست میزد. حالا شما چته حرص میخوری میپری وسط😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عهد بوق که نه ولی روی کمدی بالای کابینتای بالایی 😅مثلا میبینی یبار میاد میگه همونا رو داری اونوقت چ ...

اولا ک نمیگه بعدشم بگه میگفتم چیزاشو استفاده کردیم خوردیم 

ی بسته زرشکی بسته زعفرون خیلی بهتر از این بسته های پلاستیکی هس

اگه به معنای به یاد بودنه همون تسبیح و مهر بهتره تا این سینی ها

الکی میگن نی نی سایت بدهست اتفاقابدردبخوره   الان ازاین تایپک یادگرفتم رفتم مشهدسوغاتی پک نخرم چون بی کیفیت هستن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعضی از پک ها خوبه مثلا تازگی واسه من آوردن ،تو یه جعبه بزرگ چند تا جعبه کوچیکتر بود که تو یکیش زرش ...

خب این خوبه هم از محصولات استفاده میشه هم ممکنه بعدها از جعبه هم استفاده بشه اما این کلا پلاستیک بودن خوب نیست