2777
2789
عنوان

یه سری چیزاهست که هرچقدر ترند باشه اما ارزش خرید نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 56 پست

اینطور آدما به خودشون زحمت نمیدن یه هدیه خوب بخرن انگار میخوان از سر خودشون وا کنن فقط... به نظرم یه بسته زرشک یا نبات معمولی میاورد خیلی بهتر از این سینی بود

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بیخود نیست یه چیزی مثل لبوبو بیخوده اتفاقا این چیزا جذاب باشه مردم کشیده میشن برای شرکت در م ...

من مخالف اونم هستم اصلا لبوبو هم نخریدم با اینکه هرجا میری یه لبوبو فروش و یه ادم لبوبویی راه میره اما اینطور سینی ها بیخوده واقعا یه تسبیح و مهری بیاری فقط یا فقط زرشک بیاری از این سینی ها بهتره

انشاالله که طلبیده بشی

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

همون پک چند میلیونی هم توش وسایل چند میلیونی درجه ی سه چهار هست دیگه.

پس کلا ندیدی همچین پکی رو 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
برا منم جاریم پارسال اورد اینقدر بهم برخورد ک نگو یعنی اینقدر بی ارزش و بی کیفیت بود ک باور نمیکنید ...

چقد زشت چرا انداختی این همه زحمت کشید اورد به فکر بود حالا خوب یا بد . حداقل به عنوان دکور استفاده میکردی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ما از مشهد زردچوبه،و زرشک و زعفرون و نبات شاخه ،سوغات میدیم به هم

آبنبات زنجبیلی هم از اون بلندها دور هم میخوریم🤣

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

چقد زشت چرا انداختی این همه زحمت کشید اورد به فکر بود حالا خوب یا بد . حداقل به عنوان دکور استفاده م ...

این چیه که دکور باشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

وای خیلی بده اینا بیشترشم که زائرا میخرن کمترین کیفیت رو داره 

یکی برامون آورد چقد ناراحت شدم برا اون پولی که خرج اون کرده بود تقریبا هیچیش انقدی باکیفیت نبود که مصرف بشه 

کاش فقط یه بسته نبات و آبنبات باکیفیت می‌خرید با پولش 

برا منم جاریم پارسال اورد اینقدر بهم برخورد ک نگو یعنی اینقدر بی ارزش و بی کیفیت بود ک باور نمیکنید ...

دقیقا مجبور نیستن بیارن مام بیشترش پرت دادیم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من برا خانواده اینطور نمیارم 

ولی برا معلم دخترم یه کوچیک دوتا شاخه نباتشو عوض کردم خوب گذاشتم یکمم زرشک از خودمون گذاشتم با مهر وتسبیح به نظرم اینجور مواقع خوبه

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد زشت چرا انداختی این همه زحمت کشید اورد به فکر بود حالا خوب یا بد . حداقل به عنوان دکور استفاده م ...

وای مگه عهد بوقه چارتا کاسه زررررد پلاستیکی رو بذارم دکور خونم 😂😂😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑