دیشب رفتیم خونه کسی که از مشهد برگشته بود موقع که میخواستیم برگردیم یه سینی اورد داد بهمون اینکه به یادمون بوده قبول دارم همونجا هم ازش تشکر کردم اما واقعا اینطور سینی هایی خرج بیخود هست محتوای این سینی ابنبات،یه دونه نبات،اسپند،مُهر و تسبیح و دوتا پلاستیک خشک که یکیشون چشم زخم بود یکی دیگه اسم مبارک امام رضا علیه السلام بود و یه جعبه سبز رنگ(نمیخوام این مورد رو دقیقا بگم چیه لطفاً نپرسید) یه پلاستیک هم بود انگار زعفران بود اما دکوری بود تو سینی به نظرم به جای این همه هزینه بزای اینطور سینی هایی هرچیز که سوغات اون مکان هست رو اورد خود شخص بسته بندی کرد شیک تره نه اون سینی که ترند شده اما پول بیخوده براش:(
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
اینطور آدما به خودشون زحمت نمیدن یه هدیه خوب بخرن انگار میخوان از سر خودشون وا کنن فقط... به نظرم یه بسته زرشک یا نبات معمولی میاورد خیلی بهتر از این سینی بود
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
به نظرم بیخود نیست یه چیزی مثل لبوبو بیخوده اتفاقا این چیزا جذاب باشه مردم کشیده میشن برای شرکت در م ...
من مخالف اونم هستم اصلا لبوبو هم نخریدم با اینکه هرجا میری یه لبوبو فروش و یه ادم لبوبویی راه میره اما اینطور سینی ها بیخوده واقعا یه تسبیح و مهری بیاری فقط یا فقط زرشک بیاری از این سینی ها بهتره
انشاالله که طلبیده بشی
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
برا منم جاریم پارسال اورد اینقدر بهم برخورد ک نگو یعنی اینقدر بی ارزش و بی کیفیت بود ک باور نمیکنید ...
چقد زشت چرا انداختی این همه زحمت کشید اورد به فکر بود حالا خوب یا بد . حداقل به عنوان دکور استفاده میکردی
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم