2777
2789
عنوان

خانومای متاهل مستقلی که درآمدتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1622 بازدید | 142 پست
عجب مگه هرکه ازدواج کنه بخاطر اینکه کسی خرجشون بده یا بخاطر پوله ولا اینجا چیزهای میگن آدم شاخ در می ...

از خیلیا شنیدم که میگن 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام همچین بیگدار به آب نزدیمحق تصنیف اموال دارم و همین الانم نصف تمام اموال به نامم هستاز اول هم خرج ...

من حق تصنیف اموال ندارم ولی همسرم هرچی بهره نصفش بدون اینکه بگم اسمم زده چون میگه تو باعث شدی بخرم پشتم بودی تو نبودی نمی‌تونستم بخرم من قبلاً شاغل بودم الان نه 

دلم میخواد بیام با شوهر شما صحبت کنم بگم یک ریال از این نگیر خواهشاً

شوهرم خداروشکر خرج زندگی رو درمیاره. محتاج پول منم نیست. من از قانون دارم حرف میزنم که زن(همسر) رو آدم حساب نمیکنه. شما شخصیش میکنی. 

درضمن این نه و ایشون. احترامتو نگه دار. 

عزیزم شما درست میگی خب ولی وقتی من میبینم همسرم تمام درآمدش که بالا هم هست در جهت رفاه و خورد و خوراک و پوشاک خوب من وپسرم صرف میشه،جوری که خودش شاید سالی دو جفت کتونی بخره ولی ما همه چی ایده آل باشه واقعا الان بچه م کوچیکه نمیتونم کار کنم ولی دوباره شاغل شم واقعا پولم رو جدا نمیکنم،هر چند همسر من خودش از درآمدش بهم میده اگه تو خونه خرج کنم میگه دوباره میزنم واست خرج کردی واسه خونه 

واسه ایشون پول جدا کردن درسته؟

واه یعنی کسی مستقله نباید ازدواج کنه؟؟ خواهشا چرت نگینمگه به خاطر پول شوهرمیکنیم؟؟ من خودم شاغلم ونا ...

عزیزم چرا توهین میکنی؟ من توهینی کردم به شما؟

منظور من اینه که خانمایی که میتونن مستقل زندگی کنند و مجبور نیستن ازدواج کنن، از ازدواج اجتناب کنن تا جامعه و قانون گذار مجبور بشن قانون رو عوض کنن. یعنی هول و ولا بندازن تو دل جامعه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

تو چرا هیچوقت سرکار نیستی؟ من هر ساعت از شبانه روز تاپیک میزنم، تو هستی. هیچوقتم جواب سوالات منطقیمو ...

من یه نفر آدم مگه چقدر خرج دارم که همش کار کنم؟

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

متاسفانه ما زنهای ایرانی رو جوری فرهنگمون بارمون آورده که اولویت زندگیمون شوهرمون باشه

اصلشم  اینجوریه و مرد هم  الویت زنش  باید  باشه نه بقیه 

اتفاقا همسرم به چیزو همیشه میگه 

میگه خواهر برادرم زن شوهرای خودشونو دارن 

پدر مادرم هم دارن 

منو تو هم همدیگه رو داریم نذاریم  بقیه  که حاشیه آن باعث بشه زندگیمون خراب شه  اول نامزدی گفت الان سه سال گذشته واقعا ما الویتمون همدیگس

خانمی که شاغله خرج خودشو درمیاره خونه باباشم میخوره میخوابه چرا باید ازدواج کنه که بخواد اون پولو که ...

مگه ماخانوما فقط به خاطر اینکه یکی خرجمون بده یاید ازدواج کنیم

من شاغلم حتی اگه شوهرم دراینده همه چیزو واسم فراهم کنه بازم ترجیحم اینکه از نظر مالی مستقل باشم محتاج جیب شوهر نباشم منت نکشم اگه خودش داد که هیچ اگه ندادم مهم نیست

من به شخصه فقط به خاطر داشتن همدم هم صحبت همراز همسفر ازدواج میکنم نه اینکه طرف خرجمو بده اگه بخوام یکی خرجمو بده ازدواج نمیکنم میمونم پیش مامانم 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

شوهرم خداروشکر خرج زندگی رو درمیاره. محتاج پول منم نیست. من از قانون دارم حرف میزنم که زن(همسر) رو آ ...

تازه بنده خدا همه خرج زندگی رو میده شما همش تاپیک میزنی پولتون رو ندید به مردا

در صورت فرزند نداشتن یک چهارم اموال منقول به زن میرسه 

و دوم حتما اموال خودتون و همسرتون رو به اسم همدیگه صلح کنید . اینجوری هیچکس دیگه طلب ارث نمیتونه بکنه

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من حق تصنیف اموال ندارم ولی همسرم هرچی بهره نصفش بدون اینکه بگم اسمم زده چون میگه تو باعث شدی بخرم پ ...

درستش هم همینه . قطعا لیاقتش رو داشتید

تازه بنده خدا همه خرج زندگی رو میده شما همش تاپیک میزنی پولتون رو ندید به مردا

چون یه زمانی منم خیلی بهش پول میدادم و باعث می‌شد شوهرم تنبل بشه. الان که یه مدته فهمیدم کارم اشتباه بوده، میخوام زنهای بیشتری رو آگاه کنم. شما چرا ناراحتی؟ 

من حق تصنیف اموال ندارم ولی همسرم هرچی بهره نصفش بدون اینکه بگم اسمم زده چون میگه تو باعث شدی بخرم پ ...

حق تصنیف اموال اصلا به درد زن نمیخوره چون شرط و شروط زیادی داره

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خانمی که شاغله خرج خودشو درمیاره خونه باباشم میخوره میخوابه چرا باید ازدواج کنه که بخواد اون پولو که ...

درسته عزیزم. دقیقا درست گفتی اون حالت های فیزیکی رو. 👌👌زن و مرد به هیچ عنوان باهم برابر نیستن. سیستم هم کلا برای مردها طراحی شده نه زنها. 6صبح رفتن سرکار تا عصر با بدن مردها سازگاره، نه زنها. 

ولی یه نکته دیگه، ازدواج برای رفع نیاز جنسی، عاطفی و تشکیل خانواده هست. پس دختر مستقل هم نیاز داره که ازدواج کنه و ربطی به این موضوع نداره. فقط نباید پولش و درآمدش تاثیر داشته باشه توی ازدواجش. من خیلی به دخترای مجرد میگم خودتونو پولدار نشون ندین تا مرد واقعی به سراغتون بیاد، کسی که واقعا دوستتون داره.