2777
2789
عنوان

خانومای متاهل مستقلی که درآمدتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 144 پست
مگه هرکه ازدواج کرده محتاج جیب شوهر بود ه من شاغل بودم ولی الان دیگه نمی‌رم ولی هیچوقت شوهرم جوری ...

منظورم اوناییی که میگن اگه میخواستی خودمون خرج خودمون بدیم یا کار کنیم دیگه ازدواج نمیکردیم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی مثل شما که مستقل بودید نباید ازدواج می‌کردید با این قوانینی که داریم

اتفاقا هرروز از خدا بخاطر همسرم خداروشکر میکنم ازدواج بهترین اتفاق زندگیمه ای سه ساله عقد عروسی کردم آدم باید با  کسی ازدواج کنه که عقل شعور درکش بالا باشه به بلوغ ازدواج رسیده باشه 

منظورم اوناییی که میگن اگه میخواستی خودمون خرج خودمون بدیم یا کار کنیم دیگه ازدواج نمیکردیم

عجب مگه هرکه ازدواج کنه بخاطر اینکه کسی خرجشون بده یا بخاطر پوله ولا اینجا چیزهای میگن آدم شاخ در میاره همه چی پولی شده

وقتی دو نفر به شناخت از هم میرسن و اعتماد دارند این حرفا بی معناست.قرار هست با هم زندگی کنن و لذت ببرن کنارش.کار کنی ولی توی سختی زندگی کنی و پس انداز کنی که اگه همسرت مرد چی بشه؟! یا بمونه برای کس دیگه. کار کنی ولی خرج بچت نکنی و ببینی بچت در حسرته! بعدم بالاخره وقتی شاغلیم بخشی از زمانی که باید صرف خانواده بشه را داریم بیرون میگذرونیم پس وجدانی باید ی بازدهی هم برای خانواده داشته باشیم.البته نه که کل درامدو خرج کنیم ولی وقتی نیازه باید خرج بشه دیگه و بخشی هم حتما پس انداز شخصی.

خانمی که شاغله خرج خودشو درمیاره خونه باباشم میخوره میخوابه چرا باید ازدواج کنه که بخواد اون پولو که تازه خیلی کم هست و خانما با توجه به شرایط فیزیکشون کار کردن تو بیرون حتی پشت میز نشینی هم سخته براشون خود من ۶ روز در ماه از درد زندگیم فلجه با این حال کار و سرو کله زدن با صاحب کار و مردم بعد اون بیاد وسط زندگی ؟مردی که عرضه خرج کشیدن دونفر سه نفرو نداره آقا زن نگیرین جان عزیزتون زن نگیرین

اتفاقا هرروز از خدا بخاطر همسرم خداروشکر میکنم ازدواج بهترین اتفاق زندگیمه ای سه ساله عقد عروسی کردم ...

انشاالله خوشبخت باشید. 

من منظورم مرد و شخصیتش نیست، منظورم مقاومت در برابر قانونه، اگه تعداد زیادی از خانم ها ازدواج نکنن، قانون گذاران میفهمن مشکل از قانونه و باید عوض بشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خانمی مثل شما که مستقل بودید نباید ازدواج می‌کردید با این قوانینی که داریم

واه یعنی کسی مستقله نباید ازدواج کنه؟؟ 

خواهشا چرت نگین

مگه به خاطر پول شوهرمیکنیم؟؟ 

من خودم شاغلم ونامزد دارم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

کاش بفهمن👌👌

متاسفانه ما زنهای ایرانی رو جوری فرهنگمون بارمون آورده که اولویت زندگیمون شوهرمون باشه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...