2777
2789
عنوان

خانومای متاهل مستقلی که درآمدتونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم. خیلیا هم خانه دارن ولی بیشتر از یه زن شاغل، پول خرج کردن توی زندگی. در هر صورت اشتباهه.

خیلی بستگی به زندگی و شرایط داره نمیشه یه نسخه کلی برای همه چید 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مام همچین بیگدار به آب نزدیم

حق تصنیف اموال دارم و همین الانم نصف تمام اموال به نامم هست

از اول هم خرج کردن ۵۰، ۵۰ توافقمون بود

بله قانون ایران همینیه که شما میگی

ولی با آدم حسابی با شروط عقد درست، اونقدرام هر کی به هر کی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شما میتونی تحمل کنه ومحتاج جیب مرد جماعت باشیی ولی من نمیتونم من دارم کار میکنم فقط به خاطر اینکه مح ...

مگه هرکه ازدواج کرده محتاج جیب شوهر بود ه  من شاغل بودم ولی الان دیگه نمی‌رم ولی  هیچوقت  شوهرم جوری رفتار نکرده خیال کنم محتاج دستشم یه کارت داریم کارت خونه پول تو اونه هروقت بخوام خونی برمی‌داریم چه من چه همسرم چه حرفهای زده میشه تا الآنم هرچی خریدیم نصف نصف به نام من همسرم شده از این به بعدم همینطوره 

خانما بیاید قبول کنید که قانون شمارو آدم نمی‌بینه. سعی کنید از همون چندرغاز حقوقی که بهتون داده محافظت کنید و یاد بگیرید که برابری فقط پُر کردن شکم شوهرتون نیست، برابری یعنی حداقل انسان تلقی بشید

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بنظرم همه تو‌زندگی ب شناخت رسیدن دیگ اگ طرفتون عرضه داره بدین اگه نه اصلاااا

مسئله قانونه خواهر، فقط به شعور و عرضه ی شوهر نیست

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مگه هرکه ازدواج کرده محتاج جیب شوهر بود ه من شاغل بودم ولی الان دیگه نمی‌رم ولی هیچوقت شوهرم جوری ...

خانمی مثل شما که مستقل بودید نباید ازدواج می‌کردید با این قوانینی که داریم

پیش اومده کل حقوقمو دادم پیشم اومده ندادم چیزیم دستی گرفتم شوهرم یک سال بیکار بود حتی پدر مادرا نفهمیدن مهمونیم به راه بود همه چی به راه بود الانم شکر خدا حقوقش خوبه دور از جونش میمرد هم هیچی بهم نمیرسید۱۱۴سکه مهریه م میرسید که خدا رو شکر زنده ست🤣این حرفا کلی هست و هر زنذگی ای هر زنی هر شوهری منحصر به فرده و شرایط زندگیا یکی نیست

نمی دونم تو این سایت چرا همه اینقدر ضد مردن و مدام آگاه‌سازی های این مدلی دارن...

زندگی‌ها همش شده معامله الان واقعا این خانومهای شاغل من تو میکنم زندگیشون افتضاح شده چن نمونه داریم حتی پول  مهمونی میرم پاکت شیرینی میخرن نصف نصف میکنن