2777
2789
عنوان

خانومای متاهل مستقلی که درآمدتونو

1622 بازدید | 142 پست

میدین به شوهرتون و یا خرج خورد و خوراک و لباس شوهر و بچه ها و هزینه های دیگه ی زندگی میکنین با این تصور که ما با مردها برابریم و فلان.. 

میدونستین بعد از مرگ شوهرتون، اگه فرزند نداشته باشین، مال و اموال شوهرتون به پدر مادرش میرسه و فقط یه هشتم به شما میرسه(که اونم چیزی نیست) 

و اگه فرزند داشته باشین، نصفش به فرزند، یک هشتم به شما و بقیه به پدر و مادر و برادر و خواهر شوهرتون میرسه؟ 

بازم فکر میکنین زن(همسر) با شوهر برابره؟ 

بازم میخوایین درآمدتونو در اختیار همسر بذارین؟ 

فقط درصورتی بهش پول بدین که با اون پول، چیزی به نامتون بزنه. وگرنه اگه پول به خرج های روزمره بدین، از کفتون میره. چون توی قانون ما، زن(همسر) عملا برده حساب میشه، با پول دادن به شوهر، خودتونو بیشتر برده نکنین. 

از من گفتن بود. 

منم گفتم همه پریدن به من

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا مردایی ک زنشون اینطوری هست خودشون خونه و ماشین و اینا به نام خانومشون میکنن 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بنظرم همه تو‌زندگی ب شناخت رسیدن دیگ اگ طرفتون عرضه داره بدین اگه نه اصلاااا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
معمولا مردایی ک زنشون اینطوری هست خودشون خونه و ماشین و اینا به نام خانومشون میکنن

بستگی به شانس داره. خیلیا اصلا چیزی به نام زنشون نمیکنن. اگر هم بخوان بکنن، پدر مادر شوهر نمی‌ذارن. خیلی دیدم. خلاصه مراقب خودتون باشین

اره موافقم ولی عریزم زوجی که بچه ندارن یک چهارم اموال به همسرش میرسه ...درصورت بچه یک هشتم....

درهرصورت من میگم حالا که قرارنیست ما حق و حقوقی هم داشته باشیم همین خونه داری هم که میکنیم ازسرشون زیاده ،چه برسه پول خرجشون کنیم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من از وقتی فهمیدم اگه بمیرم اموالم به پدر و مادرم هم میرسه ، تصمیم گرفتم همه رو بزنم به نام شوهرم البته هنوز بهش نگفتم 

و البته بابام خداروشکر وضع مالیش خوبه زمین و ملک زیاد داره به مال من احتیاجی نداره، ولی خب کسی از آینده خبر نداره که چی میشه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکم تحمل کن بی پولی رو. بعد ببین تلاش شوهرت چقدر بیشتر میشه واسه پول درآوردن. یکم تحمل کنین، درست می ...

شما میتونی تحمل کنه ومحتاج جیب مرد جماعت باشیی ولی من نمیتونم من دارم کار میکنم فقط به خاطر اینکه محتاج جیب شوهر نباشم دراینده

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

باز خوبه تو این رو میگی 

من میگم زن اصلا نباید با مرد بی پول ازدواج کنه وگرنه حماقت کرده

مرد باید بتونه ب تنهایی تامین کنه و محتاج زن نباشه در غیر اینصورت نباید ازدواج کنه , اگه هم خودش نمیفهمه دخترا نباید باهاش ازدواج کنن