2777
2789

خواهر همسرم عمل کردن و راضی نبودن مجبور شدن مجدد عمل کنن 

در مورد پزشکتون حسابی تحقیق کنید و اگه پزشک گفت کیس عمل نیستین و ممکنه تغییر نکنید به حرفش اعتماد کنید 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

خواهر همسرم عمل کردن و راضی نبودن مجبور شدن مجدد عمل کنن در مورد پزشکتون حسابی تحقیق کنید و اگه پزشک ...

دکتر گفت بینیت ایرادی نداره چون افتادگی و قوز هم نداره

فقط نوکش رو برات کوچیک می کنم

منم تغییر کم نمیخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم بینیش فوق گوشتیبود😅 الان باور کن بعد از شش سال انگار داره دوباره دماغش بزرگ میشه.اولش خیلی خوب بود ،ننیگم مثل قبل دماغش چاق و گنده است ولی به جای جمع شدن رشد میکنه انگار😂

دوستم بینیش فوق گوشتیبود😅 الان باور کن بعد از شش سال انگار داره دوباره دماغش بزرگ میشه.اولش خیلی خو ...

میگن کلا بینی تا اخر عمر رشد داره

تنها عضویه که اینطوریه

دکتر گفت بینیت ایرادی نداره چون افتادگی و قوز هم ندارهفقط نوکش رو برات کوچیک می کنممنم تغییر کم نمیخ ...

اگه ایرادی نداره عمل نکن که سخت پشیمون میشی.قیافه تغییر میکنه اما زشت تر میشی و سوراخ ها بینیت الان دیده نمیشه کار خدا ولی بعد از عمل داخل سوراخ ها دیده میشه

دکتر گفت بینیت ایرادی نداره چون افتادگی و قوز هم ندارهفقط نوکش رو برات کوچیک می کنممنم تغییر کم نمیخ ...

من با توجه به تجربه اطرافیانم دارم نظر میدم خودم انجام ندادم حقیقتا 

اگر فقط مشکلتون اینه عمل نکنید و اگه دنبال تغییر هستین تغییرات دیگه رو امتحان کنید ارزش جراحی و نداره اینی که شما میگین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من با توجه به تجربه اطرافیانم دارم نظر میدم خودم انجام ندادم حقیقتا اگر فقط مشکلتون اینه عمل نکنید و ...

نه بابا حرف دکتر با دماغم ۱۸۰ درجه فرق داشت

دماغم پهنه و زشت☹️

میشه بپرسم خواهرشوهرت پیش کی ترمیم کرد و چند شد؟الان راضیه؟

نه اسم پزشک و میدونم نه هزینه رو 

ابمون تو یه جوب نمیره که بپرسم ازش راستش قطع ارتباطیم😅ولی بعد از ترمیم قشنگ شده ظاهرش 

نه بابا حرف دکتر با دماغم ۱۸۰ درجه فرق داشتدماغم پهنه و زشت☹️

اگه انقدر دوسش نداری حتما حسابی تحقیق کن بینی گوشتی یکم کیس سختیه فک میکنم