2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این عکس دیگه حرفتو پس میگیری

همچنان معتقدم دیوونه شده 🙂😂بابا بینیت رو صورتت کاملا نشسته لب پایینتم خوبه حتی کلا خوشگلی من بودم دست به صورتم نمیزدم ولی اگه اصرار داری برو یه سیسی ژل بزن 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

همچنان معتقدم دیوونه شده 🙂😂بابا بینیت رو صورتت کاملا نشسته لب پایینتم خوبه حتی کلا خوشگلی من بودم ...

بابا دماغم میتونه برای خودش شناسنامه جدا بگیره 

😭

لبو باید بزنم 

ببین در نهایت تصمیم خودته ها خوشگلم ولی واقعا به چشم من خوشگل اومد همه اجزای صورتت و من بودم ریسک نمیکردم اصلا برم زیر تیغ جراحی 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا