نرفتم دانشگاه ب موقع گفتم ازدواج میکنم اخه همه دوستامم ۱۸ ازدواج کردن فکردم برا منم همین انفاق میفته اما ۲۵ سالمه کلا خاستگار نیمد یه شکست عشقی سنگینم تو ۲۳ سالگی خوردم طرف بعد ۸ سال ولم کرد رفت بی خبر دختر خالشو گرفت دیگ بعد اون کارم یک سره شد اوراااق شدم اصن الان ن ب ازدواج فکر میکنم دیگ ن ب چیزی دلم خوشه شروع کردم واسه کنکور بخونم ۷ سال از عمرمو از دست دادم حیف خیلی اشتباه کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا نمیخوای؟چن سالته؟فقط رشته های تجربی بازار کار دارن+فرهنگیان
18, سالمه میخوام برم وکالت بخونم خیلی علاقه دارم
آخه میدونی خیلی رشته تجربی بد شده برای دکتری باید 9 سال فقط درس بخونی بدون هیچ پولی درسا هم همه خیلی خلی سخت و دندون پزشکی هم که امسال فقط ۱۲۰۰ نفر پذیرفتن بقیه رشته ها هم در آمد خیلی کمی دارن به جز فیزیو
Memories pass away, what matters is which ones last.
یه نصیحت همیشگی هیچوقت هیچوقت بخاطر یه مرد بیخیال درس و زندگی خودتون نشید
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید