2777
2789
عنوان

یکی بم گفت بازم خیانت میکنه طالع بین بود

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طالع بین به منم گفت شوهرت داره خیانت میکنه درحالیکه من شوهر ندارم

😂😂😂🤭چه ضایع شده

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

ی بار یکی بهم گف بریم پیش فلان  طالع بین  رفتم داستانه ۶ سال پیشه    گف ب زودی ب نامت شوهرت خونه میزنه     ۶ سال گذشته ب زودیه اون طالع بین هنوز نرسیده       بیخیال اسی   اینا مارو دلقک کردن برا خودشون   تا هم دلمونو خون کنن هم جیبمونو خالی      

نه بهت خیانت نمیکنه مطمئن باشاونایی که میگن خیانت می‌کنه عمدا میگن که جیبتو خالی کنن

بببخشید من یسوال ازتون پرسیدم ولی تایپک قفل شد میشه درخاست بدم برام کارت بکشید توروخدا 

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

نه بهت خیانت نمیکنه مطمئن باشاونایی که میگن خیانت می‌کنه عمدا میگن که جیبتو خالی کنن

شما هم بلدی؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

وقعا؟؟ باورم شد اخه یجوری گفت که مطمئنم کرد

نه عزیزم طالع بینی و اینا هم چرت و اشتباهه هم اگه درست هم بگه گناهه

و تا جایی ک میدونم حتی جن و ..‌ هم اینده رو نمیتونن بگن گذشته و حال رو آگاهی دارن 

فقط خدا اینده رو میدونه 

ممکنه اون توی طالعت دعوا ببینه جدائی ببینه بگه خیانت ب تو 

وگرنه اگه انقدر دقیق میشد گفت سنگ رو سنگ بند نمیشد

دیگه هم سراغش نرو از خدا کمک بخواه 

سوره های محبت بخون هر روز 

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند