من باردار نیستم، برا دوستم دنبال راهکاریم. استراحت مطلق در بارداری داره بخاطر سقط مکرر. اول بارداریشه. توی این شرایط برای نظافت و پخت و پز خونه چه راه حلی هست؟ فقط باید کارگر بگیره ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیکار کنم اخه بچمو میخوابونم ی ساعت میرم اتاق استراحت کنم مادرشوهرم پیش شوهرم و خواهرشوهرم گله میکنه که میره تو اتاق درم میبنده انگار نه انگار که منم تو این خونه ام
پخت و پز و جارو و.... همه رو همسرتون میکنن؟ سرکار نیستن مگه؟
بله کارش شیفتیه خیلی وقتا خونه اس وقتاییم سرکاره میوه و آب و همه چی آماده میکنه میزاره من فقط باید بردارم بخورم دو نفر آدمم بیشتر نیستیم کاری نیست نهایت هفته ای یکبار لباس و جارو
فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید
ایشون تازه از خانواده و حتی ما دوستاش هم دوره. و الا ما خودمون کمکش میکردیم
منم مدام تلفنی میگفتن اگ کار داری بگ. تا بیایم.خو ما شکم نداریم کار چی باید باشه دقیقا من توقع نداشتم از خونشدن بیارن ولی نیومدن خونمم ی چیزی برام بپزن