2777
2789
عنوان

خانومایی که در بارداری استراحت مطلق بودید کارای خونه رو کی میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 51 پست
حالا خداروشکر به خیر گذشت..

بله خداروشکر البته با اون وضعم تا ۵ روز مونده ب زایمانم سرکارم رفتم خودمم رانندگی میکردم تا محل کار،الان ک بهش فک میکنم میبینم واقعا بی عقلی کردم،فقط اون وسط ۲۱ روز بخاطر خونریزی استراحت شدم

نه هر روز نبود خونه که هر روز نظافت نمیخواست ظرفا هم در حد کم بود شبا همسرم میشست اون خانم غذا میپخت ...

نظافت که خونه دونفره بدون بچه معمولاً تمیزه همیشه.. مسئله همون ناهار پختنه..

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظافت که خونه دونفره بدون بچه معمولاً تمیزه همیشه.. مسئله همون ناهار پختنه..

من ناهار از بیرون میگرفتم یا نونی چیزی میخوردم 

تو محیط اشپزخونه نمیتوتستم برم چون بوی شوینده بوی یخچال بوی ریکا اذیتم میکرد

بله خداروشکر البته با اون وضعم تا ۵ روز مونده ب زایمانم سرکارم رفتم خودمم رانندگی میکردم تا محل کار، ...

چرا بی عقلی.... خب سرکار رفتن همیشه فک کنم مانع نیس برا همه‌.. من تجربه بارداری ندارم، نمیدونم مثلاً مثل روال همیشه رانندگی بتونم بکنم و... ولی الحمدلله چیزیت نشد.. 

چرا بی عقلی.... خب سرکار رفتن همیشه فک کنم مانع نیس برا همه‌.. من تجربه بارداری ندارم، نمیدونم مثلاً ...

روزای اخر درد واژن داشتم تیکه تیکه نگه میداشتم دوباره راه می افتادم سرکار هم نمیتونستم پشت میز بشینم یچه خودشو سفت میکرد ی طرف چند ساعت ایستاده کار میکردم بعد میرفتم نیم ساعت اتاق استراحت دراز میکشیدم

3 ما استراحت مطلق بودم 

مامانم و خواهر شوهرم کمکم میکردن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

ی فامیلمون استراحت مطلقه خونه مادرشه کلا 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

منم استراحت مطلق بودم 

من کارهایی که خودم انجام دادم را برایت می نویسم شاید به دردت بخوره

هیچ مهمونی رو خانه ام نمی پذیرفتم 

هیچ کس

باهیچ کس هم ارتباطی نداشتم نه تلفنی نه حضوری

زنگ خانه را هم قطع کرده بودم، تلفنم رو هم سایلنت کرده بودم

وفقط خواهرم ومادرم چندبار اومدند  بهم سرزدند که خودشان همه کارها را می کردند و من یاخوابیده بودم یا درحالت نشسته که راحت نشسته باشم وزیر پام نرم باشه

کارهای دیگه خانه هم ،من وهمسرم  دونفر بودیم کلن 

همسرم شب ازسرکارمی اومد انجام می‌داد

غذا هم هفتگی ازیک رستوران پیدا کرده بودیم می خریدیم فریزر می ذاشتیم ، من فقط،گرم می کردم ومیخوردم 

وشب قبل میوه برام آماده  میزاشتم روی میز

ومغزی جات

یا همسرم غذا زیاد می پخت برای منم بمونه

فقط 

راه زیاد نره اول بارداری اش

دولا نشه واسه شلوار پوشیدن ولباس پوشیدن

دستشویی فرنگی استفاده کنه

مواد غذایی را درخوردنش اصلا زیاده روی نکند یعنی همه مواد رو کم بخور زیاد نخور

باهیچ کس در رابطه بارداری یا سقط هات یامشکلاتت حرف نزن

فقط آرامش داشته باشه 

آرام وبدون استرس

وشاد...آهنگهای شاد، برنامه های شاد

۹۰ درصد این جریان روحی روانی است، به دوستت بگو باهیچ کس درباره بارداری اش ، سقط اش، و...حرف نزنه، حرفهای دیگران انرژی بدی میفرسته چه خوب چه بد، نصیحت هاشون، سفارش هاشون ، استرس میده به آدم 

وخودش درآرامش باشه کاملا

وشب ها که میخواد بخوابه تصور کنه قبل ازخواب، نوزادش توبغلش است وفقط اون رو تصور کنه 

این ۹ ماه تحمل کنه و باهمسرش یه زندگی دونفره داشته باشند تا انشالله به زودی ۳ نفره بشن 

به خدا توکل کنه 

بارداری با بچه کوچیک سخته، دو نفر باشن شوهرش شام زیاد درست کنه برای ناهار فردای خانم، ظرفا رو هم می زارن ظرفشویی، می مونه جارو و گرد گیری دو هفته یکبار کارگر بگیره برای جارو و گردگیری 

منم استراحت مطلق بودم من کارهایی که خودم انجام دادم را برایت می نویسم شاید به دردت بخورههیچ مهمونی ر ...

ممنون عزیزم. کپی میکنم براش میفرستم

بارداری با بچه کوچیک سخته، دو نفر باشن شوهرش شام زیاد درست کنه برای ناهار فردای خانم، ظرفا رو هم می ...

آخه خیلی از آقایون آشپزی بلد نیستن که.