2777
2789
دیگه تا این حد و تو این دوره یکم بی انصافیه. ۲۴ سالشه دیگه ،ادم تو روابط آدما رو می شناسه ،یکی دوسال ...

چرا چشم بسته! حالا کی گفته رابطه داشتن باعث میشه اگاهتر بشه... ببین من خودم سنتی ازدواج کردم....دوست  پسر هم نداشتم اصلا. اما شاغل لودن و تو جامعه در رفت و امد بودم. کور که نیست مردا رو میبینه. مردای فامیل،همکار، اشنا درو همسایه... خیلی ببخشید دایم که تو خونه زندانی نیست که بگین طرف کلا چشم و گوش بسته بوده...انقدر هم کتاب زیاده در مورد مردا و اخلاقیاتشون. که حتی اگر دوست پسر هم نداشته باشه میتونه در مورد اخلاقیات و ویژگی هاشون اطلاعات کسب کنه و اگاه بشه. دیگه مثل قدیم نیست که.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا سنتی جلو نرید، حداقل ۶ ماه با طرف رابطه داشته باشید. زندگی مشترک شوخی بردار نیست مخصوصا شما که ...

خانواده منن دیگ

میگن باید راست بیان خونه خواستگاری

بعدا گردن هم نمیگیرن اونا دخالت کردن

چرا چشم بسته! حالا کی گفته رابطه داشتن باعث میشه اگاهتر بشه... ببین من خودم سنتی ازدواج کردم....دوست ...

شما هیچ مردی رو نمیتونید تو محیط کارش و یا با چند بار رفت و آمد تو خونتون بشناسید. گاهی اوقات ده سال زندگی میکنید تازه یه چیزایی رو متوجه میشید. الان احتمال اینکه یه ازدواج سنتی به شکست منجر بشه خیلی بیشتره خیلی

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

من چه با همسرم وقتی دوست بودم چه دوستی های قبل ایشون همه رو مامانم در جریان بود 

تازه برای کادوی تولد و ولنتاین و تیپ زدنام مشاوره هم میداد البته من تمام روبطم از 25 سالگی به بعد بود 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خانواده منن دیگمیگن باید راست بیان خونه خواستگاریبعدا گردن هم نمیگیرن اونا دخالت کردن

بعدش هم میگن بساز انتخاب خودت بوده دیگه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

کوتاه نیایید

اصن خونه پدرم داغونه

جلو ازادی و پیشرفتمم گرفتن

تو خواستگارامم دخالت میکنن

بعد خواستگار مناسب میگیرن بقیه میذارن

میگن ازادی برو باشون

میگم خب خوبه رو گرفتید بعد برم با این ب مشکل میخورم چون حسی بش ندارم