2777
2789
عنوان

بنظرتون همسرم حق دارن

123 بازدید | 24 پست

ک نزارن با رفیقم رفت و آمد کنم.؟

رفیقی داشتم ک از دوران ابتدایی باهم بودیم

ب واسطه ی رفاقت ما خانواده هامونم رفت و آمد میکرد

صمیمیت بیش از حد داشتیم

من نامزد شدم و کل دوران نامزدیمون این رفیقم اولین و نزدیکترین شخص بود

بعد من عروسی کردن و همچنان صمیمی بودیم تا دوستم نانزد شدن

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

سر عقد و عروسیشون بودم و با همسرشون پاگشاشون کردم ک فهمیدم شوهرم با شوهرش حال نمیکنه و اینو مستقیم ب من نگفت و هرسری ایراد هایی از طرف مقابل میگف ک شوهر دوسستت فلانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر حق نداره بگه با کی رفت و آمد کن با کی رفت و آمد نکن خیلی از شوهرا مشکل روانی دارن رفت و آمد و ب ...

تاآخر بخون بعد نظر بده شوهر من ادمی نیست گیر باشه و تعصبی باشه از دوران مجردیم ازاد ترم و کاملا تو اجتماع هستم

ما یشب رفتیم شام خونه اینا 

این با مادرشوهرش ب قدری راحت بود ک همو فحش میدادن

ما شوهرم خیلی رسمی و سرسنگینه و بوقت شوخی میکنه

اینا همش شوخی خنده تا تیر خلاص وقتی بود ک دوتا پرتقال رو میز بود شوهر دوستم جلو مادرش و همسر من و من برگشت ب مادرش گف مامان این پرتقال کوچیکه سینه ی خانومم بود انقد ور رفتم تا شده این و بزرگه رو نشون داد شوهرم شد قرمز قرمز و هیچی نگفت و من داغ شدم از عصبانیت اومدیم خونه شوهرم گفت من دیگ بااینا رفت و امد نمیکنم

خودم خیلی رفیق ندارم دوتا که دور از همیم فقط من متاهلم و اصلا موافق رفت و آمد خانوادگی با رفیق نیستم خودم صد خودمو میگذارم اما خیلی روی حریم خصوصی ام حساسم. با اینکه من دوستم هشت سال میشناسم پدر مادرش میشناسم پدربزرگ اش هم میشناسم حتی حاضرم همسرم باهاش تنها باشه اما اصلا رفت و آمد نداریم خودم میرم رشت میام چون ایشون یکی از تری تاپ ها خوندن و اونجا الان مشغول به کار شدن خانم دکتر موفقی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

تاآخر بخون بعد نظر بده شوهر من ادمی نیست گیر باشه و تعصبی باشه از دوران مجردیم ازاد ترم و کاملا تو ا ...

حق با شوهرته چ آدم بی چاک دهنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من گفتم حق میدم بت بعد اون اینا ی شب گفتن ک میان شام هرجاهم میرفتن مادرشوهره پیششون بود

اومدن دوستم تعریف کرد ک یخوابی دیده 

یهو مادرش در کمال بی ادبی گفت ک احتمالا شب خیلی چیز پسرمو خوردی این خوابو دیدی و باز خندیدن

و بعد اون شوهرم کاملا روک برگشت گفت نمیخوام باهاشون در ارتباط باشی

حق با شوهرته چ آدم بی چاک دهنی

دقیقا بخاطر همین شوهرم گفت فردا بچه اوردیم اینا تاثیر منفی دارن ادمی داشته باش دورت ک چارتاجیز ازش یاد لگیری و دیگ نمیزاره من خیلی باهاشون برم بیان

یا شوهرش تو جمع همش از کلمات مثبت هیجده استفاده میکنا و براشون عاددیه

حتی باهم با مادرشوهرش از رابطه جنسی حرف میزنن اینطوری ک من دیشب اره تو چی چجور فلان

تاآخر بخون بعد نظر بده شوهر من ادمی نیست گیر باشه و تعصبی باشه از دوران مجردیم ازاد ترم و کاملا تو ا ...

یا بسم اله حق با همسرته، رفت و آمد خانوادگی نکنید دیگه نهایت خودت و دوستت دوتایی ارتباط داشته باشید

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا بسم اله حق با همسرته، رفت و آمد خانوادگی نکنید دیگه نهایت خودت و دوستت دوتایی ارتباط داشته باشید

شوهرش دوتایی خوشش نمیاد یا میگ هرجا اتفاقی افتاد خودشو مادرشم باشن یا نمیزارن خانومشون تنها رفت امد کنه و بره بیاد

قبل ازین که شوهرت بگه تو باید قطع ارتباط کنی. چه سمی بود این مرتیکه شوهره رفیقت

من جای شوهرت بودم همونجا خونه رو ترک میکردم وکلا کات

شوهرش دوتایی خوشش نمیاد یا میگ هرجا اتفاقی افتاد خودشو مادرشم باشن یا نمیزارن خانومشون تنها رفت امد ...

پس بیخیال شو این چه وضعشه باز همسرت خیلی تحمل کرده، خود دوستت از این وضع راضیه؟

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبل ازین که شوهرت بگه تو باید قطع ارتباط کنی. چه سمی بود این مرتیکه شوهره رفیقتمن جای شوهرت بودم همو ...

شوهرم چندسری بهشون گفت ک آدم باید عفت داشته باشه و فلان حتی مسرعموی خودش این شکلیه باهاش رفت امد نمیکنه بمنم گفته دیگ حق نداری ببینم یا بشنوم ناراحت میشم

پس بیخیال شو این چه وضعشه باز همسرت خیلی تحمل کرده، خود دوستت از این وضع راضیه؟

اون میگ ک شما خیلی سرد و خشکید 

این حرفا عادیه براشون