2777
2789
عنوان

بچه های اولی کلاسم روانی ان

114 بازدید | 12 پست

خانواده شون تو خونه تربیت نکردن اینجا میفرستن چند دیقه راحت باشن

میگم دست ب میزم نزنیدد

میان دست میزنن فرار میکنن

میگم دور میز جمع نشید صدتایی حمله میکنن

همش جیغ میزنن و...

امروز وسط کلاس حس کردم مغزم یاخته هاش مرد

سرم گیج رفت اصن

این چ وضعیه:)

ی عده پسر دیوونه 

حتی زدن صندلی و شکستن 

شما دیگه بفهمید چقد وحشین صندلی ب اون محکمی و شکستن

نمیدانم شاید یک روزی شاید هیچوقت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعت بچه همینه نمیتونی خب یه شغل دیگه انتخاب کن ولی حق نداری بهشون اینجوری برچسب بزنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
شما از بچه کلاس اول چه توقعی داری؟

ادب و تربیت 

حد اقل باید در خانواده به بچه ها آموزش داده بشه تا در محیط جمعی در حد سنشون رفتار معقولی داشته باشن 

صندلی شکستن طبق هیچ استانداردی رفتار معقول حساب نمیشه 

طبیعت بچه همینه نمیتونی خب یه شغل دیگه انتخاب کن ولی حق نداری بهشون اینجوری برچسب بزنی

عزمزمه شما بیا ب چهارتا افغانی ک سر کلاستن و از ازیت کردنت لذت میبرن

کلی پسر لجباز ک دست ب میزم و نیککتت میزن و ب درسها گوش نمیدن درس بده ببین چقد گوش میدن و خودت دیوونه میشی یانه 

نمیدانم شاید یک روزی شاید هیچوقت....

عزمزمه شما بیا ب چهارتا افغانی ک سر کلاستن و از ازیت کردنت لذت میبرنکلی پسر لجباز ک دست ب میزم و نیک ...

من چون کلا کار با بچه هارو دوست ندارم از ابتدا اصلا سمت فرهنگیان و اموزش پرورش و … نرفتم چون میدونم ظرفیت ر‌وانی اینکارو ندارم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ادب و تربیت حد اقل باید در خانواده به بچه ها آموزش داده بشه تا در محیط جمعی در حد سنشون رفتار معقولی ...

من یه معلم میشناسم خودش و شوهرش خیلی ادم های باشخصیت و تحصیل کرده این 

خیلی برای تربیت بچه هاشون تلاش میکنن حتی کلاس های مختلف هم میزارنشون

ولی بچه هاشون همچنان شیطنت میکنن 

خب راهنمایی کن خواهش

وقتی میگیم اموزش پرورش حین استخدام باید روانشناسی کودک آموزش بده به معلما به خاطر اینه. واقعا با یه جمله دو جمله نمیشه.

کلا سر و کله زدن با پسرا خیلی سخته انرژی میگیره.

یا باید خشن باشی تا خساب ببرن یا با تشویق.

یه سری چیزای کوچیک  و ارزون ازین برچسبای فوتبالی یا ماشینی یا سر مدادی ازین چیزا به عنوان جایزه بگیر . 

از افعال منفی استفاده نکن.

مثلا بچه ها بشینین سر جاتون و...

هر کی قبل از هر کاری باید اجازه بگیره و....

آخرش به اونی که رفتارش بهتر بود یه جایزه بده یا هرکی برچسب ستاره اش تا اخر هفته بیشتر بشه جایزه داره .

حالا لازم نیست جایزه های انچنانی بگیری یه خودکاری چیزی.

بچه های تخس و پر رو اگر با زور و اجبار حرف بزنی یا داد بزنی بدتر لج میکنن. اینجوری آرامش خودت بیشتر میشه.

تو اینستا سرچ کن روانشناسای خوبو اونجا بهتر راهنمایی میشی

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂