2777
2789

من خودم یکی اگه یه خواستگار خوب برای خواهرم که ازم کوچیک تره بیاد و همدیگه رو دوست داشته باشن هیچ مشکلی ندارم که ازدواج کنه اما طرز بیان مامانم بده 

مثلا چند سال پیش من 17 سالم بود خواهرم هم 3 سال از من کوچیک تر یکی از فامیل های مامانم نمی دونم چند سالش بود اما خانمش به رحمت خدا رفت خواهرش اومد خونمون گفت می خوایم براش زن بگیریم بعد که رفت مامانم برگشت گفت این منظورش تو بودی گفتم یعنی چی منظورش من بودم حتی اگه منظورش هم من بوده باشم قبول نمی کنم مامانم عصبی شد بعد خواهرم رو صدا زد گفت تو چی تو قبول نمی کنی خواهرم هم هر چی از دهنش در اومد گفت 

الانم باز یکی از فامیلامون معرف شده و خیلی از یه پسر تعریف میکنه میگه 35 سالشه بعد مامانم چند بار به من گفت این پسره خوبه و فلان گفتم نمی خوام الان میگه یکیتون باهاش ازدواج کنید دیگه خیلی پولداره 

البته الان 22سالمه 

ولی خب 13 سال اختلاف سنی هست بعدشم من احساس میکنم این جور پسرا میرن برای خودشون صیغه میکنن چون خونه مجردی داره 

نه ازدواج یه انتخابه نه مسابقه 

من از آبجیم بزرگترم ولی بهش گفتم هرموقع دوست داشتی ازدواج کن 

این دلیل نمیشه چون چندسال زودتر به دنیا اومدیم بابد حتما ازدواج کنیم 

ما اصلا در جایگاهی نیستیم که برای دیگران تصمیم بگیریم حتی اگه والدین اونا باشیم 🙂

☮️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ازدواج یه انتخابه نه مسابقه من از آبجیم بزرگترم ولی بهش گفتم هرموقع دوست داشتی ازدواج کن ما اصلا ...

منم مشکلی ندارم 

ولی نه اینجوری که مامانم میخواد نمیشه هر کی گفت من یه پسر دارم یا میشناسم تو سریع بگی بیا یکی از دخترای من رو وردار برو 

توفامیلای  ما و خونواده خودم کوچیکتر ازدواج کرده 

یکی از عمه هام از ترس اینکه خواهرای کوچیکش ازدواج کنن رفت با یه آدم آس و پاس به دردنخورازدواج کرد و بچه دارشد الآنم با دوتا بچه طلاق گرفته 

توفامیلای ما و خونواده خودم کوچیکتر ازدواج کرده یکی از عمه هام از ترس اینکه خواهرای کوچیکش ازدواج ک ...

مامانم هم اینجوریه من بگم نه سریع به خواهرم میگه که مثلا من هول بشم بگم اره