2777
2789

توی اینستا بهم پیشنهاد آشنایی داد برای ازدواج گفتن شناخت قطعا به قصد خیر وازدواج .وقتی عکسهای چهره م رو دید ازم خواست توی واتساپ حرف بزنیم و شماره م رو هم گرفت الان یک هفته میشه پیام نداده طبیعیه این؟

نه 

کیس بهتری پیدا کرده احتمالا 

هر اتفاقیم افتاده باشه باید شعور داشته باشه اطلاع بده بهتون 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاره طبیعیه 

رفتار شما غیر طبیعی بوده که اعتماد کردی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

با قاضی ؟؟ مگه آدم قحطیه؟ ؟

ممکنه خدای نکرده بلایی سرت بیاره بعد تهدید کنه واست پرونده امنیتی درست میکنم اگه بری سراغ قانون 

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

اصلا از کجا میدونی ک گولت نزده ؟ بنظرمن الکی گفته قاضیه و فلان یه بنده خدایی قاضی بود رفته بود هندونه خریده بود زده بود زیربغل رفته بود خونه جریمه شد بعلت خدشه دار کردن شخصیت قاضی اونوقت بیاد تو اینستا زن بگیره ؟

متوجه نمیشم .آخه من که دختر بدی نیستم منم تحصیل کرده هستم.یعنی دروغ گفت

اصلا باید بهش شک کنی عزیزم .قاضی جایگاه خاصی داره اینا حتی با هر خانواده ای نمیشه وصلت کنند اونوقت میاد اینستا و واتس اپ زن انتخاب می‌کنه!!اصلا پیگیر نشو .آدم مریض زیاد شده

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اصلا از کجا میدونی ک گولت نزده ؟ بنظرمن الکی گفته قاضیه و فلان یه بنده خدایی قاضی بود رفته بود هندون ...

آفرین .شما معلومه خیلی زیرکی🙃🙃

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

با قاضی ؟؟ مگه آدم قحطیه؟ ؟ممکنه خدای نکرده بلایی سرت بیاره بعد تهدید کنه واست پرونده امنیتی درست می ...

خب من اول موضع خودم رو مشخص کردم .گفتم من اهل روابط سطحی نیستم .اونم گفت قطعا چیزی غیر از ازدواج نیست