2777
2789
عنوان

راننده های اسنپ چه مرگشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 47 پست
سریع به امنیت سفر زنگ میزدی همون لحظه

جدی 

من اصلا نمیدونستم

الان میشه پیگیری کرد؟

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن توی نظر سنجی خیلی بد.خود پشتیبانی اسنپ باهات تماس میگیره دلیلشو میپرسه پیگیری میشه کاملأ 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

پیاده شو بنظرم،شماره پشتیبانی اسنپ رو از گوگل پیدا کن همینا رو دقیقا بگو

مال نیم ساعت پیشه قضیه

نمیدونم چرا عقلم اون موقع کار نکرد اینکارا رو بکنم 

نشستم فقط با اخم و قیافه عصبی و معذب

وای 

حالا فهمیدم باید زنگ میزدم امنیت سفر و پیاده میشدم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بزن توی نظر سنجی خیلی بد.خود پشتیبانی اسنپ باهات تماس میگیره دلیلشو میپرسه پیگیری میشه کاملأ

جدی؟

مرسی که گفتی 

هنوز بهش امتیاز ندادم اصلا

مال نیم ساعت پیشه قضیهنمیدونم چرا عقلم اون موقع کار نکرد اینکارا رو بکنم نشستم فقط با اخم و قیافه عص ...

الان بزن،خودشون طبق اخرین سفرت پیداش میکنن،از گوگل پشتیبانی رو بگیر هی زنگ بزن بگو این رفتار رو داشته دقیقا اخنگ چ حرفاشم بگو

یجوری میرم انگار از اول نبودم

امتیاز منفی بده .من یه بار امتیاز منفی دادم از پشیبانی زنگم زدن علتشو پرسیدن.حتما بگو

مرسی که گفتی

فکر نمیکردم انقدر پیگیری کنن

پیگیری میکنن. تو همون قسمت گزارش اطلاع بده خودشون زنگ میزنن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.