2777
2789

بحث میکنه و الکی یکی به دو میکنه باهام،هدفش اینه منو عصبی کنه ذهنمو بهم بریزه بعد پا میشه میره یه اتاق دیکه برا خودش اهنگ میزاره همخونی می‌کنه انگار نه انگار منو تا مرز سکته برده

یجوری میرم انگار از اول نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انعکاس رفتارهای خودش و حتی بیشتر

منو بد جلوه میده،اعصابمو میریزه بهم،چقتی ینفر دیگه میاد یهو مظلوم میشه صداشو میاره پایین منو بد نشوندمیده منم عصبی تر میشم

مشکل خودتع باهاش دهن ب دهن نشو محلش نذار خوهر وقت خواست زر مفت بزنه تو برو اتاق و آهنگ پلی کن

نمیشهههه،اینکارم کردم رفتم تو اتاق هندزفری گذاشتم میگه گذاشتی صدای منو نشنوی?و بدتر میکنه بعد جلوی ینفر دیگه میگه بی ادبی میکنه به من و...‌ اصلا تکلیفش معلوم نبست نمیدونم‌چی‌میخواد

مثل خودش قبل اینکه شروع کنه شروع کن 

من ی دوستی دارم هر وقت زنگ میزنه من در حد جنون حرص میخورم بعد میگه من که غر نزدم ناراحت نشی می‌دونم خودت مشکل داری ..منم اسکلم دیگه جواب میدم ..خلاصه چند روز پیش ز زد قبل اینکه شروع کنه من شروع کردم از بدبختیا زندگیم دیگه هیچی نگفت دوباره هم پیش اومد همین کار کردم 

اره،کارشم کرد،منو از چشم انداخت تا خودشو عزیز کنه،دیگه نمیتونم تحمل کنم

بهتره ببریش مشاوره .

اگه نمیاد حداقل خودت برو بهت راهکار بده چجوری باهاش برخورد کنی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️