2777
2789
عنوان

توروخدا دیگ ب بچها نگید زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست
ببین کلا تو تمام ادما از کوچیک تا بزرگ زشت و قشنگ داریم بچه ی زشت هم داریم و این یه واقعیته...ولی خد ...

با چ معیاری میگی زشت؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورتون میشه من بچه بودم چون سبزه بودم بهم میگفتن سبزه یا سیاه سوخته ..خیلی دلم می‌شکست ..الآنم از اینکه دختر داشته باشم ناراحت میشم میگم نکنه کسی همچین بهش بگه ..الان پوستم خیلی خوب شده قشنگ صاف شده ..اما دیگه دلم صاف نمیشه .. اعتماد بنفس رو چهره اصلا ندارم 

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه‌داریم همچین آدم بیشعوری که به بچه بگه زشت!!!

اره زیاااااد 

حالا خود زشت که نه مثلا بگن لاغری بگن سیاهی یا.  

به دختر من میگن سیاه 

واکنش نشون ندادم ولی به دخترم همیشه میگم کسی که به یکی بگه زشت بی ادب وگرنه همه بنده ها خدا زیبان 

شما هم یاد بگیرین اگه کسی بهتون گفت زشت بگید نظرتون برام مهم نیست .خودتون دوست داشته باشید

من بچه بودم خوشگل بودم موهای بور و تپل سفید ولی بزرگ شدم قیافم معمولی شد دختر فامیلمون پرمو و تیره و همه هم میگفتن خواسته پسر بشه دختر شده الان خیلی خوشگله بیچاره مامانش اون موقع ها خیلی ناراحت میشد الان درک میکنم 

اره زیاااااد حالا خود زشت که نه مثلا بگن لاغری بگن سیاهی یا. به دختر من میگن سیاه واکنش نشون ندادم ...

واااای چقدر پررو‌و‌بی تربیتن!!! حالا نه که خودشون خیلی قشنگن!

ولی بچه زشت هم خدایی یاد دیدم اما هیچوقت ب زبون نیاوررم بگم زشتی و فلان🚶‍♀️

خب خودت کامل و خوشگلی؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
الان تو وکیل وصی مردمیهرکه میاد نظرشو میگه

ن جدی پرسیدم. معیارت برای زشتی چیه

ن جدی پرسیدم. معیارت برای زشتی چیه

آدم زشت همو بچه زشته

هر چیزی وکسی زشت وزیبا وجود داره الان دختر دختر عمم از بچگی سیاه با دهنی گشاد اصلا فجیع الان هم زشته 

وهرچه زشتر بازیش بیشتر

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

باور کن خودت زشتی ن بچها

میتونی تو دنیای فانتزیت بمونی و فکر کنی چون خلاف میلت حرف زدم خودم زشتم و بچه ی زشت تو دنیا وجود نداره...ولی تو واقعیت بچه های زشت وجود دارن و غیرقابل تغییره اون چیزی که باید تغییر کنه شعور و ادب افراد که باید بدونن گفتن اینکه یه بچه زشته چقدر میتونه تاثیر مخربی داشته باشه...