2777
2789
عنوان

قبول دارین نود درصد اینجا یه جورین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 34 پست
عزیزم اونا خودشونو وادار به مودب بودن و خوب بودن میکردن.الان کی خودشو وادار میکنه مثل اونا مبادی و آ ...

گلم منظورت از وادار چیه؟

آخه من حس میکنم واقعا باادب و آرام و خوش برخورد بودن کاربرای قدیمی 

یعنی نیاز ب وادار کردن خودشون نبود چون واقعا خودشون همون بودن

تایپک های قدیمی هم ادب داشتن هم نسبت ب هم محبت داشتن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
واقعا خیلی عجیبه که سالهای قبل پرستیژ و شخصیت بهتری داشتنمثلا باید پیشرفت کنیم

دقیقا وقتی با سرچ میام نی‌نی‌سایت، تاپیکهای قدیمی رو مثلا میبینم، واقعا زمین تا آسمون فرق داره با الان. جو دوستانه، مودبانه، موضوعات سطحی کمتر،...

کاملا واضحه که جامعه داره سقوط می کنه بدجور!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منظورت از وادار چیه؟آخه من حس میکنم واقعا باادب و آرام و خوش برخورد بودن کاربرای قدیمی یعنی نیاز ...

عزیزم منظورم از وادار کردن این بود که حتی تو بحثاشونم شخصیتشونو حفظ میکردن.کاری که الان ی عده ی کمی در حالت عادیم انجام نمیدن.این وادار کردنه باعث میشد که اون حالتو حفظ کنن و جزوی از روتینشون بشه

دوم قشر سطح بالا با افراد بهتری نشست و برخواست میکنن پس هر کسی دورشون باشه ازشون تقلید میکنه در مورد نورون های اینه ای اصل یادگیری و میمون صدم بخونید 

نود درصد بی ادبی در جامعه حاصل همین یادگرفتنا و تقلید کردنای پشت سر همه 

ما تا همین چن سال پیش این فحشای اندام جنسی زنانه رو خانما نمیگفتن حتی آزاد ترین افراد براشون زشت بود

براشون چیپ و سطح پایین بود با کسی که این جوری صحبت میکرد اصلا صحبتی نداشتن بهش محل نمیذاشتن 

الان اون ی چیزی میگه این میاد ی جیز درشت تر به خانواده طرف میگه اون جد آبادشو به فحش میکشه

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

عزیزم منظورم از وادار کردن این بود که حتی تو بحثاشونم شخصیتشونو حفظ میکردن.کاری که الان ی عده ی کمی ...

وای اره دقیقا عمق فاجعه رو شما ب خوبی و منطقی بیان کردید 

حتما میخونم 

اون فحش های جنسی مخصوصا خیلی عادی شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ و طرف فک میکنه چقد خفن و زبون داره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
وای اره دقیقا عمق فاجعه رو شما ب خوبی و منطقی بیان کردید حتما میخونم اون فحش های جنسی مخصوصا خیلی عا ...

مرسی گل🌸

دقیقا عزیزم به بهانه با عزت نفس و با اعتماد به نفس بودن و مخصوصا شجاع بودن که بزرگترامون به نسل ما نسبت دادن خیلیا از اون ور بوم افتادن

یکی از کاربرای سایت که ترکیه درس میخونه هم گفت نسل جدید ایران نسبت به ترکیه و عربا خیلی جسورتر و زبون دراز ترن 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن